Kongelige5. september 2023

Grev Nikolai er inviteret til prins Christians fødselsdag, men: Der er for langt hjem

Det bliver med al sandsynlighed uden hans excellence grev Nikolai på gæsteliste, når prins Christians 18 års fødselsdag skal fejres
Grev Nikolai kommer med al sandsynlighed ikke til prins Christians 18 års fødselsdag.
Grev Nikolai kommer med al sandsynlighed ikke til prins Christians 18 års fødselsdag.
 Foto: Aller Media

Der skal være kæmpefest på slottet, når prins Christian den 15. oktober runder 18 år. De mange indbydelser er sendt ud – også helt til Australien, hvor prinsens fætter i øjeblikket studerer.

Det ser imidlertid ud til, at grev Nikolai kommer til at glimre ved sit fravær, når slotsdørene åbnes til det stort anlagte gallataffel på Christiansborg Slot.

Til det australske medie 9Honey bekræfter greven, at han er inviteret.

- Jeg er selvfølgelig inviteret, men desværre tror jeg ikke, jeg kan deltage på grund af afstanden mellem Australien og Danmark, siger han til mediet.

Han har dog endnu ikke svaret på invitationen.

– Jeg har ikke besluttet mig endnu, men jeg tror nu, det er mere eller mindre umuligt. Jeg skal også følge med i skolen, jeg har arbejde her. Mit liv er her for øjeblikket, lyder det videre fra greven.

Om afstanden mellem Washington, hvor prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn, Henrik og Athena netop har bosat sig, og Danmark ligeledes er for stor, må tiden vise.

Sponsoreret indhold