Kongelige11. marts 2024

Grev Felix' kæreste deler hudløst ærlige billeder: Kæmpede med svær akne

Sofia Elers, der danner par med grev Felix, afslører på sin Instagram, at hun i mange år har kæmpet med svær akne
I et ærligt Instagram-opslag afslører grev Felix' kæreste, Sofia Elers, at hun i mange år har kæmpet med sit udseende, som hun ikke var tilfreds med.
I et ærligt Instagram-opslag afslører grev Felix' kæreste, Sofia Elers, at hun i mange år har kæmpet med sit udseende, som hun ikke var tilfreds med.
 Foto: Martin Høien, Open Cage Pictures

LÆS OGSÅ: Nu er det afsløret: Her er grev Felix' kæreste

Hun har en spirende skuespilkarriere, og privat fletter hun fingre med en dansk greve.

Umiddelbart kører det for Sofia Elers, som er kæreste med grev Felix, men ikke alt har været en dans på roser, afslører hun på sin private Instagram-profil.

Her deler den 23-årige grevekæreste en række fotos af sig selv, hvor hun har svær akne i ansigtet.

Hun indleder i en længere tekst med at fortælle, at hun aldrig ville have troet, at hun ville dele den slags fotos på internettet, men at hun håber, at det vil hjælpe andre, at hun er så ærlig.

– Som 11-årig begyndte jeg at få akne, og jeg må indrømme, at det ramte hårdt. Fra en tidlig alder tog bekymringen over, hvad andre tænkte om mig, over. Det kastede mig ud i en overvældende usikkerhed, fortæller hun.

Den svære akne har plaget hende i mange år og har efterladt ar på både hud og sjæl, indrømmer hun.

– Efter mange års forsøg på alle slags produkter, fandt jeg dog sidste år endelig en medicin, der hjalp mig og gjorde en stor forskel. Når jeg nu ser mig selv i spejlet, føler jeg ikke længere behov for at slukke lyset for at undgå at se mit eget billede, skriver hun.

Påvirket af sociale medier

Den dansk-chilenske skuespiller uddyber, at det bestemt ikke hjalp på selvværdet, når hun scrollede gennem de sociale medier:

– De sociale medier hjalp ikke meget på dette, da jeg hele dagen sammenlignede mig selv med folk. Og nu forstår jeg af personlig erfaring, at sociale medier kan være meget falske og skadelige! Vi viser alle det bedste, hvad vi ønsker verden skal se. Men det er ikke altid den ægte vare, slår hun fast.

Hun reflekterer i samme ombæring over, at hun som skuespiller selv udstråler perfekthedskulturen på sine sociale medier:

– Jeg erkender, at jeg har et meget smukt liv, og jeg har dårlig samvittighed over at lade mig rive med af denne følelse af utryghed, vel vidende om, at der er så mange andre ting, der er vigtigere eller alvorligt i livet. Men dengang var det min virkelighed, og nu, takket være et skift i mit perspektiv, heler jeg langsomt, både inde og ude, afslutter hun.

Sponsoreret indhold