Kongelige31. december 2023

Genoveva Casanova tilbage på tv: - Hun er træt af at gemme sig

Kilder fortæller til spansk medie, at den tidligere hertuginde ikke har haft et "normalt" liv siden begyndelsen af ​​november
Genoveva Casanova er tilbage på tv.
Genoveva Casanova er tilbage på tv.
 Foto: Raúl Terrel/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Lever i luksus: Sådan kan Genoveva Casanova udnytte Frederik-historien

Det skabte overskrifter her, der og allevegne, da det spanske medie Lecturas i november kunne bringe en lang række billeder af kronprins Frederik og Genoveva Casanova sammen.

Sidenhen er det ikke meget, man har hørt fra eller om den mexicanske jetsetter, men nu er hun tilbage.

Genoveva Casanova har nemlig givet et længere interview til programmet "Plano Generel", hvor en bid af selve interviewet er blevet delt på programmets Instagram.

Direktøren for programmet, Jenaro Castro Muiña, har også delt klippet, som man se nedenunder.

Ifølge det spanske medie Semana svarer Genoveva Casanova på spørgsmål som, om hun betragter sig selv som en forførende kvinde, om hun foretrækker at være forelsket eller bevare et venskab.

Og hvad hun ser som det største nederlag i sit liv.

Ifølge det spanske medie bliver Genoveva Casanova altså spurgt ind til Madrid-skandalen, hvor kronprins Frederik er i centrum.

Men kilder fortæller til mediet, at den tidligere hertuginde er træt af at leve i "skjul".

Derudover siger de unavngivne kilder til Semana, at Genoveva Casanova ikke har haft et "normalt" liv siden begyndelsen af ​​november, hvor billederne med kronprins Frederik blev bragt i pressen.

Genoveva Casanova brød første gang tavsheden i skandalen, to uger efter billederne blev bragt i Lecturas.

Det spanske medie Vanitatis havde flere gange forsøgt at få en kommentar fra den stormombruste jetsetter, og efter gentagne forsøg brød Genoveva Casanova så tavsheden.

Vanitatis spurgte ind til, hvordan hun havde det i den situation, som hun befandt sig i, og her svarede hun i en besked:

– Tilgiv mig, men jeg kan ikke tale. Jeg er knust.

Sponsoreret indhold