Kongelige11. marts 2024

Genoveva Casanova sletter sine spor fra besøg i København

Den 6. oktober lagde Genoveva Casanova syv billeder op på Instagram fra sit besøg i Danmark. Nu er alle billederne blevet slettet
I oktober delte Genoveva Casanova flere billeder på Instagram fra besøget i København. Nu har hun slettet opslaget fra det danske besøg sidste år.
I oktober delte Genoveva Casanova flere billeder på Instagram fra besøget i København. Nu har hun slettet opslaget fra det danske besøg sidste år.
 Foto: MEGA & Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Genoveva Casanova forklarer: Havde brug for fred og ro

Genoveva Casanova er tilbage.

Det skrev hun på Instagram den 6. marts efter at have flygtet fra pressen og forinden ændret beskrivelsen på Instagram-profilen.

I tiden væk fra de sociale medier og pressen er det dog ikke kun Instagram-beskrivelsen som er blevet ændret.

Det er også nogle opslag på Casanovas Instagram-profil.

Og faktisk et helt specifikt opslag med relation til Danmark.

Tilbage i oktober sidste år var Genoveva Casanova nemlig på besøg i Danmark.

Det blev der et lille Instagram-opslag ud af, da hun den 6. oktober delte syv billeder fra turen til København.

Her var hun både forbi ”Den lille havfrue”, på Nationalmuseet, i Nyhavn og også i Royal Arena for at høre den amerikanske countrystjerne Luke Combs.

Men nu er alle sporene fra den ellers dejlige lille tur til Danmark blevet slettet.

For hvis man scroller tilbage til oktober på Casanovas Instagram, som har 673 opslag, mangler der nemlig lige netop opslaget fra efterårsbesøget i København.

Den 28. september har hun lagt et billede op i forbindelse med et restaurantbesøg i Madrid, og den 9. oktober har hun lagt fire billeder op fra vandreturen på Monte Urgull i San Sebastian.

Men opslaget fra den 6. oktober, hvor hun også fortalte lidt om familieforbindelsen til Danmark, og hendes oldefars historik med Nationalmuseet, er altså ikke længere til at finde.

Tilbage i november, da billederne af Genoveva Casanova og daværende kronprins Frederik så dagens lys, begyndte flere følgere på Instagram også at kommentere på Casanovas opslag fra besøget i København.

Kommentarerne blev dog slettet eller skjult af Genoveva Casanova. Nu har selve opslaget fået samme tur af Fredes veninde.

Sponsoreret indhold