Kongelige 27. februar 2020

Frygter corona-virus: Prins George og prinsesse Charlottes skole sender elever hjem

Der er blevet konstateret 13 tilfælde af corona-virus i Storbritannien
Foto: MEGA

Mens det første tilfælde af corona-virus netop er blevet konstateret i Danmark, så er udviklingen længere fremme i Storbritannien, hvor der er blevet konstateret 13 tilfælde. 

Mindst 13 skoler i Storbritannien er lukket ned, og 24 skoler har sendt ansatte og elever hjem. 

En af de skoler, hvor ansatte og elever er sendt hjem, er på Thomas's Battersea School i London, hvor prins George og prinsesse Charlotte går. Det skriver britiske Daily Mail

Den selvbestaltede karantæne er sat i gang, mens man afventer resultaterne på de prøver, der skal klarlægge, om personerne er blevet smittet med corona-virus eller ej. 

En gruppe børn på skolen har netop været på skoletur til det nordlige Italien, og to børn kom hjem og havde influenzalignende symptomer. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: MEGA

Prins George og prinsesse Charlotte med prins William og hertuginde Kate på børnenes første skoledag i september 2019. Foto: MEGA

- Som alle andre skoler tager vi den potentielle risiko i forbindelse med smitten af Covid-19 meget alvorligt, og vi følger myndighedernes forholdsregler til punkt og prikke for at forhindre smitte, og forholder os til de enkelt sager, hvis det bliver mistænkt, at en ansat eller elev er udsat for virus eller udviser andre symptomer, lyder det i en meddelelse, som skolen har sendt til spanske El Confidential.  

- For tiden har vi en lille gruppe af elever, som er blevet undersøgt, og disse individer forbliver i deres hjem, mens de venter på deres eksamensresultater, lyder det yderligere, mens der samtidig afvises at kommentere på specifikke individer. 

Sponsoreret indhold