Kongelige23. marts 2018

Forslået ansigt: Frederik faldt ned af trappe

Kronprins Frederik er for tiden udstyret med et blåt mærke på kinden. Det skyldes slet og ret, at Danmarks kommende konge havde travlt med at tjekke sin mobil, mens han gik på trapper. Og det er som bekendt en dum idé
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180322_tsl_tintin_0036.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Danmarks kommende konge har ét godt råd, han nok selv vil huske på fremover: Lad mobilen blive i lommen, når du går på trapper.

Det kan nemlig lettest gå galt, når man har travlt med at tjekke beskeder, mails og nyheder, mens han ovenikøbet render rundt på trapper.

I går kunne 49-årige kronprins Frederik således fremvise det blå mærke, han er blevet udstyret med, efter at han forleden tog fra med kinden, da han snublede på nogle trapper. Og snubleriet skyldtes slet og ret, at kronprinsen havde travlt med at kigge mobil frem for at holde øje med de drilske trin.

- ​Allerførst vil jeg sige; lad være med at tjekke beskeder, når I går på trapper, for så får I sådan et mærke her,​ sagde kronprins Frederik ifølge BT, da han torsdag talte ved åbningen af Visitor Centre (besøgscenter, red.) hos Food Nation.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180322_tsl_tintin_0036.jpg
 Foto: Thomas Laursen

En forslået kronprins Frederik. Foto: Thomas Laursen

Det er langt fra første gang, at den tidligere Frømand har været uheldig at komme galt afsted. Tilbage i oktober 2016 kom han også til skade – denne gang dog noget mere alvorligt.

Under leg på en trampolin var kronprins Frederik så uheldig at falde, hvorved han fik et brud på halsrygsøjlen.

- H.K.H. Kronprinsen pådrog sig i går eftermiddag en fraktur i halsrygsøjlen i forbindelse med trampolinspring ved et privat arrangement i en gymnastiksal. Frakturen behandles med en halskrave, som Kronprinsen skal have på i ca. 12 uger. Derefter forventes Kronprinsen at være fuldt restitueret, skrev hoffet i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold