Kongelige28. september 2021

Fører sig frem i Berlin: Prins Nikolai til Cartier-fest

Prinsen af Danmark havde iført sig klassisk Dior, da han sippede champagne til en eksklusiv smykkelancering i den tyske hovedstad
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Snart får Nikolai adresse i Paris, hvor han skal gå et enkelt semester i forbindelse med studiet på Copenhagen Business School.

Men når det ikke er skolen og kæresten Benedikte, der optager hans tid, er catwalks og champagnefester, der lokker den unge prins.

Og netop fest var på plakaten, da han forleden spise kirsebær med de helt store. Nemlig til luksussmykkemærket Cartiers Clash Unlimited-lancering på Boros Bunkers i Berlin.

22-årige Nikolai er i stald hos Scoop Models, som stolt poster et helt frisk billede af den Dior-klædte danske prins.

Festede med kendisser

Den britiske singer-songwriter Celeste optrådte ved den overdådige fest, hvor også kæmpestjerner som Lily Collins og Netflix’s ”Young Royals”-skuespillerne Omar Rudberg og Edvin Ryding var til stede.

Tidligere i sommer satte prinsen sin flotte Københavner-lejlighed til salg, hvorefter han pakkede sydfrugterne for at tage et halvt år til Paris. Først kunne man – blandt andet her i SE og HØR – læse, at Nikolaj og kæresten Benedikte Thoustrup skulle flytte sammen i byernes by.

Men derefter lød beskeden i stedet på, at de to skulle bo hver for sig på grund af ”praktiske årsager”.

- Benedikte skal studere i Paris, ja. Så hun tager også med, fortalte hendes far, Anders Thoustrup, tidligere til SE og HØR.

Undervejs på Nikolais tur til Berlin nåede han desuden at tage på klassisk sightseeing med sin mor, grevinde Alexandra.

Sponsoreret indhold