Kongelige21. november 2023

Flygter fra pressen: Kronprins Frederik til jagt i Jylland

Kronprins Frederik var ikke meget for at tale med medierne, da han afholdt kongejagt i midtjyske plantage Gludsted Plantage

Kronprins Frederik afholder kongejagt

Kronprins Frederik ænsede ikke pressen et blik, da han tirsdag var vært på kongejagten i Gludsted Plantage i Midtjylland.

Blandt andre var Ekstra Bladet mødt op for at spørge kronprinsen ind til hans besøg ved den mexicanske kendis Genoveva Casanova i Madrid, men det var der i følge mediet ikke noget af.

For som den eneste blev Frede kørt helt ind på gårdspladsen forbi pressen, hvor han kort hilste på jagtens gæster. Heller ikke til frokost var der bid.

Siden historien om kronprins Frederik og Genoveva Casanova prydede forsiden på det spanske medie Lecturas, er der kommet en ny video af den danske kronprins besøg i Madrid, hvor spankulere rundt på gaden i de tidlige morgentimer i den spanske hovedstad og det ligner ikke, at der er mange, hvis overhovedet nogle sikkerhedsfolk om ham.

Siden sagen begyndte at rulle, har der været total radiotavshed fra kronprinsen og kongehuset, og sådan bliver det nok ved med at være.

Genoveva Casanova har afvist, at hun skulle have en romantisk relation til kronprins Frederik, og har truet Lecturas med en retssag.

Sponsoreret indhold