Kongelige17. oktober 2019

Elton John: Umenneskelig behandling af prinserne!

Elton John mener ikke, at det britiske kongehus har været sit ansvar værdig over for prins Harry og prins William

Der er ingen tvivl om, at Elton John, 72, i årevis var rigtig tæt på afdøde prinsesse Diana.

De mødtes i 1981 og var gode venner lige siden – kun afbrudt af en periode, hvor de ragede uklar over en bog med halvnøgne mænd, der skulle skaffe en masse penge til Elton Johns AIDS-foundation.

Diana og Elton blev forsonede, inden prinsessen døde i 1997, og Elton John var også med til at hylde sin veninde til begravelsen, da han sang sin nye version af ”Candle in the Wind” specielt omskrevet til Diana – som hittede verden over og endte med at indkassere kæmpe summer til velgørenhed i hendes navn.

Begravelsen var naturligvis meget hård for Elton, men det var jo ingenting i forhold til prinsesse Dianas sønner prins Harry og prins William, som kun var unge teenagere, da de skulle deltage i begravelsen af deres egen mor.

Og Elton John er meget forarget over den måde, prinserne blev behandlet på, da de skulle sige farvel til deres elskede mor.

– William og Harry virkede fuldstændig i chok. De var femten og tolv, og efter min mening var det en fuldstændig umenneskelig behandling, de den dag blev udsat for, skriver Elton John i sin nye bog ”Mig”.

– De blev tvunget til at gå gennem London bag deres mors kiste med besked om ikke at udvise nogen form for følelser og bare se stift frem for sig. Det var en grufuld måde at behandle to børn på, der lige havde mistet deres mor.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/megass3034779_001.jpg
 Foto: MEGA

Til prinsesse Dianas begravelse i 1997 skulle prinserne gå helt stift bag deres mors kiste. Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/megass3034758_001.jpg
 Foto: MEGA

Det var stift og meget formelt, da prinserne skulle sige favel til deres mor. Foto: MEGA

Generelt har Elton John i årevis været tæt på det britiske kongehus – og han var i særdeleshed gode venner med Diana. Han ser også tydelige ligheder med prinserne og deres mor – især når det gælder den nu 35-årige prins Harry.

– Uanset sin status og baggrund var hun velsignet med en evne til at omgås mennesker med en ufattelig lethed, til at tale med alle og få sig selv til at virke helt almindelig, så folk følte sig trygge i hendes selskab, Det har hendes børn arvet, i særdeleshed prins Harry; han er nøjagtig ligesom sin mor og fuldstændig uinteresseret i formaliteter og pomp, lyder det fra Elton, der også for nylig hyggede sammen med netop prins Harry og hans kone hertuginde Meghan til premieren på den nye udgave af ”Løvernes Konge” i London.

https://imgix.seoghoer.dk/mega470796_003.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA
Der var kys og kram mellem Elton John og hertuginde Meghan - og prins Harry - da der var premiere på "Løvernes Konge" i London.

Sponsoreret indhold