Kongelige3. februar 2023

Eksen indrømmer utroskab: Kold skulder fra Alex

Nicolai Peitersens undskyldning mødes med kold luft af grevinden
Grevinde Alexandra har ikke meget til overs for Peitersens undskyldning.
Grevinde Alexandra har ikke meget til overs for Peitersens undskyldning.
 Foto: Ritzau Scanpix og Aller Media

Hvis Nicolai Peitersen havde regnet med en udstrakt hånd fra grevinde Alexandra, efter at han for kort tid siden sendte en mail til de fleste nyhedsorganisationer med en undskyldning for sin utroskab, gjorde han regning uden vært.

For grevinde Alexandra tager ikke imod undskyldningen med fremstrakt hånd.

Grevinden har nemlig ingen kommentar, da SE og HØR fanger hende via hendes presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen.

– Nej, desværre, lyder det kortfattet fra Alex-lejren til, hvorvidt hun har nogle kommentarer.

Derfor tyder alt på, at Alex ikke har planer om nogensinde at ville have noget med ekskæresten at gøre i kølvandet på, at han var hende utro, mens de var kærester.

For kort tid sendte han en undskyldning til SE og HØR med ordene:

"Jeg har været utro, hvilket jeg fortryder dybt. Jeg undskylder uforbeholden til Alexandra, som jeg elsker inderligt og respekterer højt, og til hendes to sønner, som jeg holder ufattelig meget af. De tre har været uvidende om det, og jeg er frygtelig ked af den smerte jeg har bragt dem. Jeg håber de vil tilgive mig", lød det fra Peitersen.

Men med den kolde afvaskning fra Alexandras side, er der ikke meget, der tyder på, at ønsket om tilgivelse vil blive imødekommet.

Alexandra meldte selv ud, at hun havde smidt Peitersen ud med ordene:

– Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerninger, som grevinden lægger kraftigt afstand til, og derfor har reageret prompte. Også selv om hun står midt i sorgen efter sin elskedes mors bortgang, lød det via Helle von.

Nu står det lysende klart, at det var en utilgivelig utroskab, der var skyld i det pludselige brud kort efter, at Alexandra havde sagt farvel til sin mor.

Sponsoreret indhold