Kongelige11. marts 2024 (opd. 14. marts 2024)

Efter stor mystik: Nu undskylder prinsesse Kate

Prinsesse Kate har netop udsendt en undskyldning, efter hendes seneste billede på Instagram har skabt en hel del debat
Det var dette billede – hvor prinsesses ates ring på mystisk vis var forsvundet – der skabte debat. Nu undskylder Kate.
Det var dette billede – hvor prinsesses ates ring på mystisk vis var forsvundet – der skabte debat. Nu undskylder Kate.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Billede vækker opsigt: Hvor er ringen, Kate?

Det vakte ikke kun glæde, da prinsesse Kate forleden delte et billede på sin instagram-profil – det vakte i sandhed også debat.

Flere mente nemlig, at noget var galt med billedet, der viser prinsesse Kate sammen med sine tre børn.

Nu har den 42-årige Kate så ganske opsigtsvækkende udsendt en ny besked i kølvandet på debatten.

I sin nye besked, som prinsessen har delt på sin instagram-story for ganske kort tid siden, indrømmer og undskylder hun nu, at det pågældende billede er redigeret.

– Som mange andre amatørfotografer leger jeg nogle gange med redigering. Jeg vil gerne undskylde for de forvirringer, som mit familiebillede, vi delte i går, har skabt, skriver prinsesse Kate.

Familiebilledet var det første livstegn fra prinsessen, efter hun i januar gennemgik en større operation i maven. Både operationen og den efterfølgende sygemelding har været omgærdet med en del mystik i den britiske befolkning, idet det britiske kongehus ikke har delt mange – hvis nærmest ingen – informationer om sygdommen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-11/skaermbillede-2024-03-11-kl.-11.36.47.png
Denne besked har prinsesse Kate netop delt.

Kongehuset har blot meddelt, at den britiske prinsessen ikke ville deltage i officielle opgaver frem til påske. Derfor blev det første billede af hende – som altså blev delt i går – også nærstuderet af medierne, og flere var altså ikke sene til at konkludere, at flere dele af billedet var blevet redigeret. Det fik kort efter flere til at spekulere yderligere i det sygdomsforløb, som den 42-årige prinsesse har været igennem.

Prinsesse Kate har ligesom det britiske kongehus ikke ønsket at fortælle, hvorfor hun er blevet opereret. Hun har blot takket for støtten, som hun har modtaget den seneste tid. Og så har hun altså nu også erkendt og undskyldt, at hendes seneste billede er blevet redigeret.

Sponsoreret indhold