Efter skandale: Prinsesse Beatrice aflyser forlovelsesfest

Den største skandale i det britiske kongehus har ikke kun fået direkte konsekvenser for hovedpersonen selv, 59-årige prins Andrew.

Nu har skandalen nemlig også ramt hans datter, 31-årige prinsesse Beatrice.

Hun har således valgt at aflyse sin længe ventede forlovelsesfest, fordi hun frygter, at skandalen vil ødelægge hendes fest.

Det skriver The Sun.

Du kan læse alt om skandalen lige her. 

Forlovelsesfesten skulle efter planen have været holdt den 18. december på Chiltern Firehouse – et luksuriøst hotel i London – hvor prinsesse Beatrice og hendes forlovede Edoardo Mapelli Mozzi ville tage hul på deres kærlighedsfest.

Men festen er nu aflyst.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prinsesse Beatrice sammen med sin italienske forlovede. Foto: MEGA

En kilde fortæller til det britiske medie:

- Bea har valgt at ændre datoen for hendes forlovelsesfest på Chiltern Firehouse, fordi hun frygter, at der vil være for mange fotografer ude foran for at lede efter ham (prins Andrew, red.).

I stedet har den 31-årige prinsesse valgt en anden dato i håb om, at hun kan få hendes far med til festen, uden at den nysgerrige presse opdager ham.

Du kan læse alt om skandalen lige her. 

Det var tilbage i efteråret, at det kom frem, at prinsesse Beatrice var blevet forlovet med italieneren Edoardo Mapelli Mozzi.

Dengang blev forlovelsen af flere omtalt som historisk, da det er første gang i moderne tid, at en britisk prinsesse bliver stedmor.

Edoardo har nemlig en toårig søn fra et tidligere forhold med forretningsudvikleren Bara Huang.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Andrew sammen med sin datter, prinsesse Beatrice.

Beatrice sammen med sin far, den udskældte prins Andrew. Foto: MEGA

Efter planen skal prinsesse Beatrice og Edoardo giftes engang i 2020.

Det er dog uvist, hvornår brylluppet bliver holdt – og hvordan prins Andrews rolle bliver.

Den 59-årige prins er havnet i et sandt stormvejr, efter han i sidste måned forsøgte at forklare og forsvare sit forhold til den dømte sexforbryder Jeffrey Epstein.

Hans forsvarstale gik mildest talt ikke efter planen, og det gik heller ikke bedre, da prins Andrew forsøgte at fastslå, at han ikke har dyrket sex med flere kvinder i forbindelse med fester, som prinsen har holdt med netop Epstein.

Flere kvinder er den sidste tid stået frem med disse anklager.

Skandalen fik i sidste måned den konsekvens, at prins Andrew nu er fritstillet fra sine officielle pligter på ubestemt tid.

Du kan læse alt om skandalen lige her. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close