Kongelige17. februar 2023

Efter hvidt pulver-skandale: Nu flygter Nora Haukland og Marius Borg Høiby

Marius Borg Høiby – der er norske kronprinsesse Mette-Marits søn – flygter sammen med sin kæreste fra en verserende skandale
Her står Marius Borg Høiby ved siden af sin halvsøster prinsesse Ingrid Alexandra, da hun fyldte 18 år sidste år. nbsp;
Her står Marius Borg Høiby ved siden af sin halvsøster prinsesse Ingrid Alexandra, da hun fyldte 18 år sidste år.
 Foto: Lise åserud/NTB/Ritzau Scanpix

Det norske kongehus står midt i et stormvejr – eller en snestorm, fristes man til at sige.

For kronprins Haakons bonussøns kæreste, den 25-årige realitykendis Nora Haukland, blev for nylig fotograferet med en pose med noget mystisk, hvidt pulver i, og siden har medier og internetdetektiver spekuleret i, hvad det hvide pulver fra byturen mon kan være.

Selv om Marius Borg Høiby ikke har nogen prinsetitel, da Mette-Marit fik ham før, hun giftede sig med kronprins Haakon, så er det norske kongehus alligevel endt i noget af en kattepine, da den 26-årige papsøn og halvbror ofte er sammen med den kongelige familie til store begivenheder.

Det stiller heller ikke ligefrem det norske kongehus i et bedre lys, at "Love Island"-vinderen ifølge norsk SE og HØR er flyttet sammen med Marius ind på Skaugum, hvor også det norske kronprinspar har adresse.

Her ses Marius Borg Høiby og Nora Hauckland til halloweenfest i efteråret 2022. Deres denimlooks afslører, at de er klædt ud som Justin Timberlake og Britney Spears. 
Her ses Marius Borg Høiby og Nora Hauckland til halloweenfest i efteråret 2022. Deres denimlooks afslører, at de er klædt ud som Justin Timberlake og Britney Spears.
 Foto: Andreas Fadum

Indtil videre har det norske kongehus valgt at forblive tavse om situationen, og noget tyder da heller ikke på, at man får en kommentar fra hverken Marius Borg Høiby eller Nora Haukland lige foreløbig.

Ifølge norsk SE og HØR er parret nemlig taget på eksotisk ferie til Barbados, og det norske ugeblad kan således bringe billeder af parret i Oslos lufthavn Gardermoen, hvor de med kasketter godt trukket ned over ansigterne er klar til at boarde flyet mod varmere himmelstrøg – og væk fra nysgerrige norske medier.

Det norske ugeblad påpeger, at ferien har været planlagt længe, men at timingen næppe kunne være bedre, da parret står midt i en skandale, der har affødt stor debat i vores naboland mod nord.

Sponsoreret indhold