Efter Harry og Meghans chok-exit: Nu skal Eugenie og Beatrice i arbejdstøjet

Prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie.

Prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie.

Foto: MEGA

Prins Harry og hertuginde Meghan har forladt deres pladser i det britiske kongehus, hvilket også betyder, at de ikke kommer til at udføre arbejde ved officielle arrangementer for kongehuset. 

Det efterlader selvfølgelig et tomrum, men nu ser det ud til, at der er planer for, hvordan man kan fylde dette tomrum ud.

Derfor kan prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie godt begynde at finde arbejdstøjet frem.

Det er nemlig de to prinsesser på henholdsvis 31 og 29, der er døtre af prins Andrew og Sarah Ferguson, der skal overtage pladsen fra Harry og Meghan. Det mener historikeren Robert Lacey i hvert fald. 

Det skriver det britiske ugeblad Hello!

Artiklen fortsætter efter billedet

De to prinsesser har altid stået i skyggen af fætrene Harry og William. Nu er det tid til, at de træder frem i rampelyset. (Foto: MEGA)

Robert Lacey kommer i interviewet med Hello! blandt andet ind på, hvilke konsekvenser det får for det britiske kongehus, at Harry og Meghan har valgt at træde ud. 

- Det er meget sikkert, at en af konsekvenserne er, at Beatrice og Eugenie nu bliver rykket frem - hvis de har lyst til at blive rykket frem, siger han og fortsætter:

- Hvis to går ud, bliver to nødt til at komme ind. Og de to bliver nødt til at være Beatrice og Eugenie. Jeg er sikker på, at de vil træde frem og blive taget imod med åbne arme.

- Det er, hvad familien har brug for, da der er 15 år til, at prins Georges generation er klar. Det er ironisk, at Harry nævnte sine kusiner som rollemodeller for, hvordan han gerne ville leve. 

At der kommer til at ske rokeringer i det britiske kongehus, kunne man allerede se forleden.

Her blev prins William nemlig forfremmet og fik titlen som Lord High Commissioner to the General Assembly of the Church of Scotland.

Titlen betyder, at prins William nu er det britiske kongehus' personlige repræsentant for den skotske kirke. 

Det betyder, at han fremover vil bidrage med flere personlige besøg og andre opgaver for den skotske kirke.

Artiklen fortsætter efter billedet

Prins William blev forfremmet efter sin brors pludselige exit. (Foto: MEGA)

Prins Harry og hertuginde Meghan satte det britiske kongehus på den anden ende, da de i starten af januar proklamerede, at de ikke længere havde lyst til at være fuldbyrdede medlemmer. 

Efter flere dages spekuleren faldt en aftale på plads for parret. En aftale, der betød, at parret mistede deres royale titler, de mistede deres apanage, og de ønskede selv at tilbagebetale et skattebetalt beløb på 21 mio. kr., som er gået til at renovere deres britiske hjem Frogmore Cottage. 

- Det er hele min families håb, at efter vi er blevet enige i dag, at det giver dem lov til at opbygge et lykkeligt og fredfyldt nyt liv, lød det i en personlig meddelelse fra dronning Elizabeth. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close