Kongelige2. august 2021

Efter Axelsen-guld: Kronprins Frederik hylder danske atleter

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik er imponeret over, hvad de danske atleter har præsteret til OL i de seneste dage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Badminton-stjernen Viktor Axelsen sikrede mandag eftermiddag den anden olympiske guldmedalje til Danmark i år, da han besejrede den forsvarende OL-mester 32-årige Chen Long fra Kina.

27-årige Axelsen gjorde kort proces og vandt overlegent i to sæt med 21-15 og 21-12 over den kinesiske veteran.

Nu høster den nyslåede OL-vinder roser fra ingen ringere end Kronprins Frederik, der hylder Viktor Axelsen i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frederikaxelsen.jpg
 Foto: Hanne Juul

Kronprins Frederik på besøg hos Viktor Axelsen i Kina i 2017. Foto: Hanne Juul

"Sådan, Viktor Axelsen!! Tillykke med GULDET," lyder det opslaget, hvor der er delt et billede af Axelsen med den nyerhvervede guldmedalje om halsen.

Kronprinsen benytter også lejligheden til at hylde de andre danske atleter, der har været i aktion mandag og natten til mandag.

null

"Jeg må sige, at jeg også er imponeret over vores banehold, der i nat dansk tid satte olympisk rekord i deres kvalifikation i 4000 meter. De bliver spændende at følge," skriver Kronprins Frederik og fortsætter:

"Og så vil jeg benytte lejligheden til at hylde Sara Slott Petersen, der i dag satte punktum for sin flotte atletikkarriere," står der.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Også den 30-årige sejler Anne-Marie Rindom har fået opmærksomhed fra kronprinsen, efter hun vandt OL-guld i laser radial søndag.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Faktisk modtog hun et opkald fra Kronprins Frederik kort efter, hun havde sikret sejren.

Det kan du læse mere om her:

null

Sponsoreret indhold