Kongelige1. juni 2022

Dronningen besøgte landsholdet: Fik helt speciel gave af Hjulmand

Det var ikke kun dronningen, der formåede at overraske landsholdsspillerne, der netop nu træner i Helsingør, også Hjulmand havde et es i ærmet til Danmarks regent
Dronning Margrethe og fodboldlandsholdet
Spillerne i landsholdstruppen anede ikke, at dronningen havde tænkt sig at komme på besøg i landsholdslejren.
 Foto: Jesper Sunesen

Overraskelsen var stor, da dronning Margrethe her til formiddag overraskede spillerne på fodboldlandsholdet med et besøg i landsholdslejren i Helsingør.

Da den 82-årige monark i dag skød sit sommertogt i gang i den nordsjællandske by, fandt hun plads i sit tætpakkede program til at slå et smut forbi grønsværen for at hilse på "Danmarks drenge", der fredag spiller mod Frankrig i Nations League.

Men det var ikke kun "Daisy Dynamite", der bød på overraskelser. På sociale medier afslører herrelandsholdet, at de gav Danmarks dronning en helt speciel gave.

På Instagram kan herrelandsholdets over 450.000 følgere se, at Kasper Hjulmand overrakte en rød-hvid landsholdstrøje til dronning Margrethe.

Spillertrøjen bærer nummer et, og på den står navnet Daisy.

– Ved besøget overrakte vi Dronningen en rød-hvid gave som minde om besøget i landsholdslejren, nemlig en landsholdstrøje med både navn og nummer på. Det var en stor ære at få royalt besøg i lejren, og vi takker mange gange for besøget og interessen for vores hold, skriver herrelandsholdet på Instagram.

Du kan se Daisys nye landsholdstrøje ved at klikke gennem galleriet herunder:

Også på det danske kongehus' hjemmeside er der blevet offentliggjort en video, hvor vi ser dronning Margrethe modtage sin nye trøje - til stor morskab for både hende og landsholdet:

Sponsoreret indhold