Kongelige25. november 2019

Dronningen aflyser Andrews 60 års fødselsdagfest

Krisen efter prins Andrews katrofale TV-interview når nu nye højder.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_andrew.jpg
 (Foto: MEGA)

Det kan ikke være rart at være den 59-årige prins Andrews for tiden, der bliver stillet overfor den ene ydmygelse efter den anden.

Nu har Dronning Elizabeth besluttet at aflyse den store fødselsdagsfest, der var planlagt i forbindelse med Andrews runde dag.

Festen skulle have været holdt i februar, men nu forlyder det, at fødselsdagen i stedet markeret ved en lille privat sammenkomst. Det skriver Daily Mail.

Prinsen er kommet i den sorte bog på slottet såvel blandt britterne, efter han er blevet anklaget for at have haft sex med 17-årige Virginia Roberts tilbage i 2001.

Det skulle have været i forbindelse med et venskab til den nu afdøde milliardær Jeffrey Epstein, der angiveligt skulle have betalt 15.000 dollars for ydelsen.

Milliardæren nåede aldrig at blive stillet for retten, da han begik selvmord i sin celle i fængslet.

Prins Andrew har ad flere omgang afvist og nægtet alle anklager. Senest i et nervepirrende og tåkrummnende TV-interview på BBC.

Og interviewet har tilsyneladende kun gjort hele situationen værre.

Kort efter blev prinsen frataget alle sine royale opgaver, forpligtelser og blev angiveligt bedt om at rydde kontoret på Buckimham palace.

Sunday Times skriver, at der er meget lille chance for, at han igen kommer til at påtage sig opgaver for det britiske kongehus igen.

Prins Andrew er dronning Elizabeths anden søn og er nummer 8 i arverækken til tronen.

Sponsoreret indhold