Kongelige6. marts 2023

Dronning Raina viser private hjemmevideoer før datteren prinsesse Imans bryllup

Dronning Raina af Jordan har åbnet op for det private videobibliotek i en kærlighedserklæring til sin datter prinsesse Iman, der skal giftes senere på ugen
Dronning Rania sender sød hilsen til sin datter prinsesse Iman
Dronning Rania sender nu en sød og personlig hilsen ud til sin datter prinsesse Iman, og hun har været i de private gemmere ffor at finde videomateriale.
 Foto: Ritzau Scanpix

Kongen og dronningen af Jordan har noget af et år foran sig. Deres to ældste børn, kronprins Hussein og prinsesse Iman, skal nemlig begge giftes i 2023.

Mens Kronprinsens bryllupsdato har været kendt længe af offentligheden, smed prinsesse Iman et bombe i sidste uge, da det blev annonceret, at den 26-årige prinsesse skal gifts med sin Jameel allerede den 12. marts.

Og det kommende bryllup har altså fået dronning Rania til at gå i gemmerne for at finde en række hjemmevideoer, hun nu poster på sin Instagram med tekst til sin elskede datter, hvor hun tager følgerne med helt ind på fødselsgangen.

Det skriver Billed-Bladet.

– Den første gang, jeg holdt min lille pige, vidste jeg, mit liv aldrig ville blive det samme. Om en uge står hun brud. Min elskede Iman, jeg er så glad for dig og så stolt, af alt det du er, skriver hun blandt andet i opslaget.

Kommer med kærlighedserklæringer

I juli 2022 blev det annonceret, at prinsessen skulle giftes, og også der måtte mor til tasterne.

– Tillykke min kæreste Iman; dit smil har altid været en kærlighedsgave, som jeg har værdsat fra den dag, du blev født. Jeg ønsker dig og Jameel et liv fyldt med kærlighed og latter, skrev hun dengang på sin Instagram.

Udover kronprinsen og prinsessen har kong Abdullah og dronning Rania to andre børn. Prinsesse Salma på 22 og prins Hashem på 18 år.

Kronprins Hussein på 28 skal giftes den 1. juni med sin forlovede Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif.

Kongefamilien fra Jordan i 2000. Kong Abdullah, dronning Rania, prins Hussein og prinsesse Iman.
Kong Abdullah og dronning Rania med de to ældste børn prins Hussein og prinsesse Iman i 2000.
 Foto: Ritzau Scanpix

Sponsoreret indhold