Kongelige31. januar 2024 (opd. 31. januar 2024)

Dronning Margrethes helt særlige arbejdsdag: Skole vil hylde prins Henrik

Onsdag den 7. februar trækker dronning Margrethe for en stund i arbejdstøjet, og det bliver en helt speciel dag, når hun besøger de nye bygninger på ”Prins Henriks Skole”
Den 7. februar skal dronning Margrethe deltage i indvielsen af "Prins Henriks Skole". Her vil hun også afsløre en helt særlig buste af prins Henrik.
Den 7. februar skal dronning Margrethe deltage i indvielsen af "Prins Henriks Skole". Her vil hun også afsløre en helt særlig buste af prins Henrik.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Skal kunne træde til: Her er kronprins Christians pligter som regent de næste tre dage

Selv om dronning Margrethe ikke længere er regent, er hun ikke helt færdig med at trække i arbejdstøjet.

Kongehusets kalender afslørede nemlig for lidt mere end en uge siden, at hun ville deltage i indvielsen af de nye bygninger på ”Prins Henriks Skole” på Frederiksberg onsdag den 7. februar.

Nu er der blevet afsløret lidt flere detaljer om, hvad der helt præcist skal ske den 7. februar.

Det skriver BILLED-BLADET.

Noget tyder på, at det bliver en følelsesladet onsdag for dronning Margrethe, da prins Henrik kommer til at spille en stor rolle på arbejdsdagen.

Dronning Margrethes ægtemand, som gik bort i 2018, bliver nemlig hyldet på andre måder end bare gennem skolens navn.

Når dronning Margrethe skal indvie ”Prins Henriks Skole” vil hun i den forbindelse også afsløre en buste af prins Henrik.

Til den overværelse vil også Frederiksbergs borgmester, Michael Sønder Vindfeldt, og Frankrigs ambassadør i Danmark, Christophe Parisot, også være til stede.

”Prins Henriks Skole” blev grundlagt i 1954 og er en international skole, som tilbyder undervisning på fransk i aldersgruppen 3 til 18 år.

I 1989 blev privatskolen opkaldt efter prins Henrik, da han indvilgede i, at skolen kunne få lov til at bære hans navn.

Sponsoreret indhold