Kongelige20. januar 2024

Dronning Margrethe overraskede stort: Dukkede uventet op

Med dronningens nylige abdikation får hun nu tid til at nyde sit otium – det udnyttede hun fredag
Dronning Margrethe overraskede fredag stort, da hun pludselig dukkede op i Det Kongelige Teater til premieren på forestillingen "Indenfor Murene".
Dronning Margrethe overraskede fredag stort, da hun pludselig dukkede op i Det Kongelige Teater til premieren på forestillingen "Indenfor Murene".
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Denne tradition tager kong Frederik med videre i sin nytårstale

Fredag aften var der premiere på teaterforestillingen "Indenfor murene" på det Kongelige Teater i København.

Her strømmede de kendte til den Gamle Scene i den historiske bygning, men de besøgende fik mere for pengene end bare godt skuespil

Pludselig stod Danmarks regent igennem 52 år, Dronning Margrethe, nemlig på balkonen i kongelogen.

Det viser billeder inde fra salen, som blandt andet den tidligere borgmester og skuespiller Klaus Bondam har delt på de sociale medier.

'I aften var der en helt særlig premieregæst på "kglteater. Lige inden "Indenfor Murene" begyndte trådte H. M. Dronningen ind i logen. Vi rejste os naturligvis alle sammen op – og meget rørende brød hele salen ud i en lang spontan klapsalve,' skriver den mangeårige skuespiller og politiker blandt andet i opslaget på Instagram.

Dronning Margrethe abdicerede i søndags fra tronen, og hendes deltagelse i forestillingen fredag er første gang at dronningen viser sig offentligt siden.

Hendes kongelige højhed står i weekenden over for en endog meget travl weekend, når der i morgen afholdes gudstjeneste i Aarhus for at markere tronskiftet.

"Indenfor Murene" opsættes på det Kongelige Teater i forbindelse med dets 275 års jubilæum og tager senere på året på Danmarksturné.

På rollelisten er blandt andet Bodil Jørgensen og Lars Brygmann.

Sponsoreret indhold