Kongelige29. november 2021

Dronning Elizabeths skyld: Derfor fik Harry og Meghan nok

Ny bog om det britiske kongehus afslører, at det var én særlig detalje, der var med til at få bægeret til at flyde over for Sussex-parret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var den helt store royale skandalehistorie, da Sussex-parret i form af Meghan Markle og prins Harry i januar 2020 tog den opsigtsvækkende beslutning at træde ud af det britiske kongehus.

Hvad der fik den nu 40-årige Meghan Markle og den 37-årige prins Harry til at vinke farvel til livet som seniorroyale, står fortsat en smule en i det uvisse - til trods for at parret tidligere i år leverede et åbent og ærligt interview med talkshowdronningen Oprah Winfrey, hvor de fortalte om deres farvel til det engelske kongehus.

I den nye bog "Brothers and Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan" lyder det, at dronning Elizabeth inden sin årlige juletale i 2019 valgte at få fjernet et billede af Meghan, Harry og deres lille søn, Archie, og det var tilsyneladende dråben for Sussex-parret.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Harry og Meghan med sønnen Archie, som i dag er tre år gammel. Parret har også datteren Lilibet på 11 måneder. 
Harry og Meghan med sønnen Archie, som i dag er tre år gammel. Parret har også datteren Lilibet på 11 måneder.
 Foto: MEGA

Søde ser de ud, Sussex-parret, men ikke søde nok til tv. (Foto: MEGA)

Bogen citerer en kilde, der fortæller, at dronningen kastede et blik på det fotobedækkede bord, inden hun skulle sætte sig for at give den årlige tale til folket, og selvom der var sat et fint lille foto ind på skrivebordet af Sussex-familien, så var det åbenbart ikke sådan, dronning Elizabeth ville have det.

- Alt var fint undtagen en enkelt ting, sagde dronningen til instruktøren, ifølge den anonyme kilde.

- Så pegede hun på Sussex-billedet og sagde: "Det der. Jeg går ud fra, at vi ikke behøver det der."

En talsperson på vegne af dronning Elizabeth siger til The Post, at kongehuset har valgt ikke "at kommentere på den slags bøger", da det kan medvirke, at bøgerne får tildelt en troværdighed, de ikke fortjener.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega573695_001.jpg
 Foto: MEGA

Hvor er Meghan og Harry henne? Dronningen valgte forud for sin tale i 2019 at fjerne familiefotoet fra skrivebordet. (Foto: MEGA)

Dronningens drastiske beslutning om at fjerne billedet af det lille trekløver skulle eftersigende være kommet i stand, fordi prins Harry havde valgt at holde jul med Meghan og sin svigermor, Doria Ragland, i Canada i stedet for hjemme i det gode, gamle England.

Da prins Harry så dronningens juletale fra sit tv i Canada, var han chokeret og vred over, at billedet var væk fra skrivebordet.

I Oprah-interviewet fra tidligere i år smed Meghan Markle den enorme bombe, at der var en fra det britiske kongehus, der havde stillet spørgsmålstegn ved lille Archies hudfarve. Hvem der skulle have gjort det, har indtil nu ikke været fremme, men den nye bog mener at have svaret på det.

Sponsoreret indhold