Kongelige19. april 2021

Dronning Elizabeths første fødselsdag som enke: Familien har plan klar

På onsdag fylder dronning Elizabeth 95 år, og hendes familie vil gøre alt for, at hun ikke skal føle sig ensom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 9. april døde prins Philip i en alder af 99 år, og lørdag blev han stedt til hvile ved Windsor Castle.

Og knap to uger efter dronning Elizabeth mistede sin ægtemand gennem 73 år, skal hun nu fejre sin første fødselsdag som enke.

På onsdag fylder den britiske monark 95 år, og den kongelige familie vil gøre alt i deres magt for, at familiens overhoved ikke skal være ensom på den store dag.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210418-010938-2-1920x1335we.jpg
 Foto: I-Images/Ritzau Scanpix

Billedet, hvor dronning Elizabeth sidder alene til prins Philips begravelse, er gået verden rundt. Foto: I-Images/Ritzau Scanpix

Ifølge Mirror er den britiske kongefamilie blevet enige om at skiftes til at holde den snart 95-årige dronning med selskab.

Hver dag vil de skiftes til at besøge dronningen på Windsor Castle, hvor de vil gå en tur sammen med hende og hendes to elskede corgier.

Ifølge det britiske medie er det kvinderne, hendes datter prinsesse Anne samt hendes svigerdøtre Camilla og Sophie, der er kommet på planen, som skal støtte dronning Elizabeth i hendes svære tid.

Dronning Elizabeth har de sidste 13 månedet levet i isolation på Windsor Castle sammen med prins Philip. Det var også her, han åndede ud, og det er også her, han er stedt til hvile.

Sponsoreret indhold