Kongelige29. juni 2020

Dronning Elizabeths bøn til besøgende: Stop med at skide i min have

De offentlige toiletter på Balmoral Estate, dronning Elizabeths skotske ejendom, er lukkede på grund af corona, og det har skabt et lorteproblem - sådan helt bogstaveligt talt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det flyder med lort og kasseret toiletpapir på dronning Elizabeths skotske slot Balmoral Estate - og nu bliver der sagt stop.

På grund af coronakrisen er de offentlige toiletter på ejendommen lukkede, og det har fået folk, som er kommet for at nyde de naturskønne omgivelser, til at forrette deres nødtørft i det fri.

Parkbetjentene på Balmoral Estate kommer nu med en bøn til de besøgende på Twitter:

Artiklen fortsætter under tweetet:

- Skuffede over at se så mange kasserede servietter på ejedommen i dag. Ved siden af stier og monumenter. Vær venlige at huske på, at der ikke er nogle offentlige toiletter åbne i miles omkreds for tiden, lyder det på Twitter.

Men når man skal, så skal man... Så derfor kommer parkbetjentene også med anvisninger til, hvordan man træder af på naturens vegne i naturen:

Artiklen fortsætter under tweetet:

- Mens toiletterne er lukkede. Hvis du skal tisse, så gør det venligst mindst 30 meter fra søer og vandløb. Er det afføring, så gør det så langt væk som muligt fra bygninger, stier, vandløb og landbrugsdyr. Begrav fæces i et lille hul og sæt tørven tilbage igen, lyder bønnen.

Sponsoreret indhold