Kongelige22. marts 2022

Dronning Elizabeth som iværksætter: Lancerer rengøringsprodukter

Man skulle tro, der var nok arbejde i at være dronning, men den 95-årige Dronning Elizabeth har nu også kastet sig ud i at være iværksætter.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er aldrig for sent at lære noget nyt om sig selv. Heller ikke selv om man fylder 96 næste måned. Det gælder også den britiske dronning, der under pandemien har fundet ud af, hvor meget hun elsker at gøre rent.

Faktisk elsker hun at gøre rent i en så stor grad, at hun har udviklet sit eget mærke af opvaskesæbe og derved også kan skrive iværksætter på sit cv udover at være dronning på fuld tid.

Det skriver Metro.

Ti gange dyrere

Men som hende selv, er rengøringsmidlet ikke ligesom alt det andet. Sæben, der dufter af botaniske ingredienser, der skal minde en om en vandretur ved kysten. Derudover er prisen også lidt mere eksklusiv, end andre rengøringsmidler.

Så skal man rengøre sin service med en flaske af dronningens rene duft, skal du betale mere end 130 kroner for 500 milliliter, hvilket er cirka ti gange prisen for almindelig opvaskemiddel i de engelske supermarkeder.

Til gengæld får du så en flaske med logoet fra dronningens gods Sandringham Estate, hvor de botaniske ingredienser er samlet. Så man får derfor en lille smule af dronningens personlige have i flasken.

Hunde og honning

Det er ikke første gang, der bliver brugt ingredienser fra godset og naturen omkring.

Blandt andet har hun lanceret en parfume for hunde, der får dem til at lugte friskt. Derudover bliver der også solgt honning fra ejendommen, der også koster 130 kroner for et glas.

Så hvis man gerne vil føle sig lidt royal, kan man købe sig til følelsen med honning og rengøringsmidler.

Sponsoreret indhold