Kongelige2. december 2020

Dronning Elizabeth søger ny personlig assistent: Her er lønnen

Nu har du chancen for at komme helt tæt på Storbritanniens regent
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Drømmer du om et jobskifte - og er du vild med de kongelige - så er det her måske noget for dig.

LinkedIn søger dronning Elizabeth, 94, efter en ny personlig assistent, der skal hjælpe hende i dagligdagen på Buckingham Palace og hendes mange rejser i både ind- og udland.

I stillingsopslaget, som er sat til 37,5 time om ugen, står der, at den rette kandidat har "suveræne interpersonelle og kommunikative evner, trives med at arbejde som del af et team, og som er i kontakt med personer på alle niveauer".

Arbejdsopgaverne består blandt andet i at koordinere kalendere, skrive udkast til korrespondancer samt deltage i møder og arrangementer.

Erfaringsmæssigt har den rette kandidat tidligere erfaring med at være personlig assistent for et bestyrelsesmedlem eller lignende, ligesom man skal regne med at have rejsedage.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega707947_026.jpg
 Foto: MEGA

I en alder af 94 år arbejder dronning Elizabeth stadig - og hun har brug for hjælp til at holde styr på kalenderen. Foto: MEGA

Ifølge The Sun er lønnen på lidt over 290.000 kroner om året. Ifølge Danmarks Statistik har den gennemsnitlige dansker en indkomst på i alt 326.048 kr. om året før skat.

Sponsoreret indhold