Kongelige16. december 2021

Dronning Elizabeth aflyser julefrokost

Det er bestemt ikke kun herhjemme, at frygten for den nye omicron variant hærger og øger frygten, det samme gør sig lige nu gældende i store dele af verden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For andet år i træk bliver julen en lidt anden, end den fleste kender og elsker.

Herhjemme har arbejdspladser og mange private valgt at droppe dette års julefestligheder grundet den øgede smitte, der i dag har sikret Danmark det højeste antal smittede nogensinde.

Nu er de traditionelle jullefestligheder også blevet aflyst i det britiske kongehus. År 2021 fortsætter derfor med at give triste nyheder til den britiske dronning, der også tidligere på året mistede sin mand, prins Philip 99 år gammel.

Det fortæller en talsperson for Buckingham Palace til flere medier, herunder Sky News.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega814039_004.jpg
 Foto: MEGA

Dronningen må endnu en gang nyde december måned uden den velkendte julefrokost. Foto: MEGA

Dronning Elizabeth har nemlig valgt at droppe den ellers velkendte julefrokost, som hun skulle have nydt med de andre medlemmer af den kongelige familie.

Aflysningen kommer i kølvandet på, at smitten er stigende i landet, og at den kongelige familie ikke ønsker at risikere at udsætte flere end højst nødvendigt for smitte lige inden jul.

Sidste år valgte kongehuset også at aflyse frokosten, der normalt har dronningen i spidsen, der gerne inviterer sine børn, børnebørn og oldebørn forbi, så de alle kan nyde en hyggelig stund sammen, inden hun rejser mod Sandringham, hvor hun hvert år fejrer julen.

Sponsoreret indhold