Drama efter takketale: Dybt upassende

Sent lørdag aften kom Jada, 26, i en slags sandwich mellem Kronprinssesse Mary, 47, og Kronprins Frederik, 51. Om hendes takketale blev diskuteret her er uvist.

Sent lørdag aften kom Jada, 26, i en slags sandwich mellem Kronprinssesse Mary, 47, og Kronprins Frederik, 51. Om hendes takketale blev diskuteret her er uvist.

(Foto: Hanne Juul)

Tak, men fuck jer!

Det var ikke ordret det, sangerinden Jada sagde, da hun lørdag modtog 100.000 kroner fra kronprinsparret, men det var sådan, nogle tolkede det.

– Ned med patriarkatet og det hvide overherredømme, råbte Jada, 26, fra scenen efter at hun havde takket for "årets kulturelle stjernedryspris".

Og selv om den meget anmelderroste sangerinde formentlig ikke rettede kritikken direkte mod kronprinsesse Mary eller kronprins Frederik, endte hun i en decideret shitstorm efterfølgende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Ned med patriarkatet og det hvide overherredømme, råbte Jada. (Foto: Hanne Juul)

– Kongehuset kan ikke forsvare sig. Hvor er det ynkeligt at give dem en fuckfinger efter først lige at have raget kronprinsens pris på 100.000 kr. til sig. Det lyder så grotesk, så ubehøvlet , at jeg nærmest ikke kan tro det er sandt, skrev Suzanne Bjerrehuus på sin Facebook søndag efter prisuddelingen lørdag.

Royalist eller ej?

– Jeg er lidt overasket over, hvor rørt jeg er. Følelsen af at være blevet anerkendt, sagde Jada til SE og HØR på selve aftenen.

Er du royalist?

– Både-og vil jeg måske sige. En form for skabsroyalist. Jeg holder meget af alle dem i kongehuset – uden at kende dem, sagde Jada.

Flere vrede seere kommenterede efterfølgende på hendes tale på Facebook:

– Vil du så ikke uddybe din kommentar, efter du modtager prisen? Hvis det betyder så meget, hvorfor så nedgøre det? Hvorfor overhovedet tage imod pengene, spurgte en seer.

Jada har endnu ikke forklaret, hvad hun mente med kommentaren.

Læs mere om de kongelige i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close