Kongelige26. december 2019

Det norske kongehus: Vi er i dyb sorg

Det norske kongehus er i dyb sorg efter nyheden om, at prinsesse Märtha Louises eksmand, Ari Behn, har taget sit eget liv første juledag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-12-26_kl._08.33.07.png
 (Foto: MEGA)

En tung dyne af sorg har lagt sig over det norske kongehus.

Første juledag kom det således frem, at den norske forfatter og tidligere ægtemand til prinsesse Märtha Louise, Ari Behn, har taget sit eget liv blot 47 år gammel.

Ari Behn var gift med prinsessen fra 2002 til 2016, hvor de gik hver til sit, og sammen fik de tre døtre. Skilsmissen var en realitet året efter.

I kølvandet på det tragiske dødsfald har det norske kongehus nu udtrykt deres dybe sorg og medfølelse til Ari Behns familie.

Det skriver NRK.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega129544_002.jpg
 Foto: MEGA

Ari Behn sammen med den norske prinsesse Märtha Louise, som han var gift med fra 2002 til 2016, hvor de gik hver til sit. Året efter var skilsmissen en realitet. Foto: MEGA

Kong Harald og hans hustru Sonja skriver følgende i deres udtalelse:

- Det er med stor sorg, at dronningen og jeg tager imod nyheden om Ari Behns bortgang. Ari var en vigtig del af familien i mange år, og vi beder med varme og gode minder om ham.

- Vi er taknemmelige for, at vi nåede at lære ham at kende. Vi sørger over, at vores børnebørn har mistet deres kære far – og vi har dyb medfølelse med hans forældre og søskende, som har mistet en kær søn og bror. Vi beder til, at hans nærmeste familie får ro i denne mørke tid, lyder det videre fra kong Harald og hans hustru Sonja.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/megass382850_049.jpg
 Foto: MEGA

Ari Behn og Märtha Louise ved deres bryllup i 2002. Foto: MEGA

Også kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har udsendt en udtalelse i kølvandet på dødsfaldet:

- For os var Ari en god ven, et kært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange af de små og støre øjeblikke i livet med. Det er med stor sorg, at vi har taget imod meldingen om, at han er gået bort. Vi var alle meget glade for Ari. Vore tanker går især til Maud, Leah, Emma, prinsesse Märtha Louise og Aris nærmeste familie.

Ari Behn var forfatter og nåede at skrive tre romaner, tre novellesamlinger samt en sagprosa. Den sidste skrev han i samarbejde med prinsesse Märtha Louise, som han var gift med i perioden 2002 til 2016, hvor de gik hver til sit. Året efter var skilsmissen en realitet.

De fik sammen døtrene Maud Angelica (født i 2003), Leah Isadora (født i 2005) og Emma Tallulah (født i 2008).

Ari Behn kæmpede i mange år med alvorlige psykiske problemer.

Sponsoreret indhold