Kongelige3. maj 2020

Derfor blev Kate og Meghans forhold "mere og mere dårligt"

Forholdet mellem de to hertuginder – Kate og Meghan – blev gradvist ”mere og mere dårligt”. Ifølge en insider i kongehuset var det blandt andet Meghans frustrationer, der ødelagde et ellers spirende venskab
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/front_7.jpg
 (Foto: MEGA)

Meghan Markle ”skreg ad Kate Middletons personale”, og spændingerne mellem de royale hustuer voksede minut for minut.

Sådan lyder det nu fra en insider i det britiske kongehus, der fortæller, hvordan Meghans frustrationer ødelagde et ellers spirende venskab mellem hende og Kate

Det fortæller kilden ifølge Mirror i et memoir skrevet af Tom Quinn.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/juli_2019.jpg
 (Foto: MEGA)

I begyndelsen troede mange, at de to hertuginder ville få et nært forhold og venskab. Foto: MEGA

Da Meghan trådte ind i det britiske kongehus tilbage i 2016, tydede meget ellers på, at hun og Kate ville blive nære svigerinder - og veninder.

Insiderkilden fortæller til det britiske medie, at Kate gjorde meget for at få den tidligere skuespillerinde til at føle sig hjemme og tryg i de nye, royale omgivelser.

Men spændingerne voksede langsomt mellem de to royale hustruer, efter Meghan ifølge insiderkilden fandt det svært at acceptere, at hendes mand aldrig ville blive konge.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/marts_2019.jpg
 (Foto: MEGA)

Kate og William samt Harry og Meghan fotograferet i marts 2019. Foto: MEGA

Meghan skulle angiveligt have været så frustreret, at hun råbte ad Kates personale – og efter blot nogle få måneder valgte Meghan og Harry også at flytte ud af Kensington Palace og flytte til Frogmore Cottage i Windsor.

Ifølge kilden var Kate i chok over Meghans opførsel i tiden op til, at Meghan og ægtemanden Harry flyttede fra Kensington Palace, som de ellers havde delt med William og Kate.

Meghans opførsel medførte også, at hun tilegnede sig ikke så få øgenavne blandt det royale personale.

Hun blev blandt andet kaldt ”Me-Gain” og “Duchess of Difficult”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/juni_2018.jpg
 (Foto: MEGA)

Spændingerne voksede mellem Kate og Meghan. Foto: MEGA

Meghan har heller ikke selv lagt skjul på, at hun fandt tilværelsen som medlem af det britiske kongehus særdeles vanskelig.

I dokumentaren “Harry & Meghan: An African Journey” fortalte Meghan i efteråret 2019 om en tid, hun beskrev som ”svær”.

- Det er hårdt. Jeg tror ikke helt, at nogen vil kunne forstå det, men ærlig talt havde jeg ingen idé (om hvor hårdt det ville være, red.), hvilket nok også er svært at forstå. Men da jeg første gang mødte min kommende mand, var mine venner virkelig glade, fordi jeg var så glad.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/25_december_2018.jpg
 (Foto: MEGA)

Den royale familie på vej til julegudstjeneste 25. december 2018. Foto: MEGA

- Men mine britiske venner sagde til mig, ”Jeg er sikker på, han er fantastisk, men du bør ikke gøre det, for den britiske tabloidpresse vil ødelægge dit liv”, fortalte Meghan i dokumentaren.

- For at være ærlig har jeg længe sagt til H – det er, hvad jeg kalder ham – at det ikke blot er nok at overleve noget. Det er ikke meningen med livet. Du skal blomstre. Du skal føle dig lykkelig, og jeg tror, at jeg virkelig har forsøgt at tage den britiske tankegang med en stiv overlæbe til mig (at tage modgang med knusende ro og med en facade, red.).

Den taktik fandt Meghan dog særdeles svær, afslørede hun:

- Jeg forsøgte, jeg forsøgte virkeligt, men jeg tror, at dette virkelig kan ødelægge noget inde i én. Den største ting, jeg nu ved er, at jeg aldrig regnede med, at dette ville være let, men jeg havde regnet med, at det ville være fair.

Meghan og Harry annoncerede i januar, at de trak sig som seniormedlemmer og fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Sponsoreret indhold