Kongelige2. marts 2023

Deres egen skyld: Meghan og Harry provokerede kong Charles

Prins Harry og Meghan Markle skal aflevere nøglerne Frogmore Cottage
– nbsp;Jeg mener, hvad havde han forventet?, spørger en royal ekspert.
– Jeg mener, hvad havde han forventet?, spørger en royal ekspert.
 Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau Scanpix

Ligesom man troede, at forholdet mellem prins Harry og resten af det britiske kongehus ikke kunne blive mere køligt, rammer endnu en koldfront.

Nu er det nemlig officielt, at kong Charles har smidt prins Harry og hertuginden ud af Frogmore Cottage ved Windsor Castle – parrets eneste britiske hjem, efter de i 2020 flyttede til Montecito i Californien.

Ikke alle er dog overraskede over udsmidningen af hertugparret.

Ifølge amerikanske Page Six mener royal ekspert Tom Bower, at de to ganske enkelt har provokeret den britiske konge til at fratage dem deres britiske base:

– Harry og Meghan provokerede ham (kong Charles, red.) med Harrys vanærende bog og de interviews, han gav, lyder det angiveligt fra Tom Bower, der naturligvis refererer til prins Harrys bog “Reserven” og de interviews, han gav i den forbindelse.

– Jeg mener, hvad havde han forventet?

Eksperten, der står bag bogen “Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” er overbevist om, at han kender til prins Harrys hensigter bag sit memoir.

– Harry ville have den royale familie til at komme på deres grædende knæ og bede om tilgivelse, lyder det fra Bower, der videre beskriver, at prins Harry lige nu befinder sig i en offerposition.

Parret fik skænket deres britiske base af dronning Elizabeth tilbage i 2018 i anledning af deres stort anlagte bryllup. Forinden havde det været gennem en bekostelig renovering.

Nu ønsker kong Charles, at hans lillebror, den skandaleramte prins Andrew, skal rykke ind i huset.

Prins Andrew, der sidste år indgik et forlig i en sag om seksuelt misbrug og overgreb, bor for tiden i den noget større Royal Lodge. Han ønsker angiveligt ikke at overtage hertugparrets britiske hjem.

Sponsoreret indhold