Kongelige4. december 2020

Dansk-græsk prinsesse scorer modeljob for luksusmærket Louis Vuitton

Hendes ekstravagante livsstil og hang til modetøj har længe været fulgt af over 200.000 følgere – nu har Louis Vuitton fået øjnene op for den dansk-græske prinsesse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mariaolympia.jpg
 Foto: MEGA

Private selskaber med megakendisser, dyre sko, juveler og rejser til eksotiske destinationer.

Prinsesse Maria Olympia af Grækenland er barnebarn af eksdronning Anne-Marie, som er søster til vores egen dronning Margrethe, og hendes Instagram har det hele.

Skal man bruge en eskapistisk tur ind i en drømmeverden af glamour og penge – mens man sidder på hjemmekontoret i joggingbuksen – så er den 24-årige prinsesse og models profil et perfekt sted at besøge.

Og nu har den unge kongelige kvinde også scoret et topjob som ansigt for et af verdens største modehuse, Louis Vuitton.

Topluksuriøse tasker

Brandet har i et samarbejde med Maria Olympia skabt en række billeder og videoer, hvor den fashionable og smukke græsk-danske prinsesse på et parisisk hotelværelse poserer med mærkets Capucines-tasker.

Således er Maria Olympia og vores egen prins Nikolai ikke alene i familie, men også en form for modelkollegaer, da de begge er frontfigurer for store internationale modebrands.

Den 21-årige prins Nikolai kan blandt andet skrive kampagnemodel for Dior på CV’et, ligesom han i forrige måned kunne bryste sig af at være første mand på forsiden af modemagasinet Vogue Czechoslovakia.

Han havde sin catwalkdebut i 2018.

Gik show i København

Maria Olympia har også være på catwalken i Danmark. Ved modeugen i 2019 gik hun for det danske mærke Saks Potts, som også nyder stor succes i udlandet.

Når Maria Olympia af Grækenland holder fødselsdagsfest, går det altså heller ikke stille for sig. Til sin 21-års fejring flød gæstelisten over med superkendisser – blandt andre hendes veninder Paris og Nicky Hilton.

Maria Olympia af Grækenland er det ældste barn og eneste datter af Kronprins Pavlos af Grækenland og hans kone, Marie-Chantal Miller.

Sponsoreret indhold