Coronasmittet prins Charles takker for støtten

71-årige prins Charles står til at overtage tronen, når hans nu 93-årige mor en dag går bort.

71-årige prins Charles står til at overtage tronen, når hans nu 93-årige mor en dag går bort.

Foto: MEGA

I går meddelte det britiske kongehus, at 71-årige prins Charles var blevet testet positiv for coronavirus

I samme ombæring blev det oplyst, at den kommende konge udviste milde symptomer og ellers var ved godt helbred. Derudover blev det også fortalt, at hans hustru hertuginde Camilla ikke var blevet smittet. 

Her til aften takker prins Charles så for de mange hilsner, som er strømmet hans vej, efter det kom frem, at han er blevet smittet med den potentielt dødelige virus. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Tak for alle jeres "God bedring"-beskeder til Hans Højhed. Han er enormt rørt af alle jeres venlige ord, lyder det i et tweet fra Clarence House. 

Sidst, prins Charles så sin mor, 93-årige dronning Elizabeth, og sine sønner og deres hustruer til et officielt arrangement var den 9. marts, hvor familien var til Commonwealth Service i Westminster Abbey i London. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hele den royale, britiske familie var sidst samlet den 9. marts til Commonwealth Service i Westminster Abbey. Det var desuden prins Harry og hertugindes Meghans sidste officielle optræden.

Hele den royale, britiske familie var sidst samlet den 9. marts til Commonwealth Service i Westminster Abbey. Det var desuden prins Harry og hertugindes Meghans sidste officielle optræden. Foto: MEGA

Dagen efter, den 10. marts, var han til WaterAid's Water and Climate-event, hvor også Monacos prins Albert deltog. Han blev i forrige uge testet positiv for coronavirus, og mange medier, heriblandt The Sun og Daily Mail, spekulerer i, om de er blevet smittet til det samme event. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Prins Charles og prins Albert deltog i det samme event den 10. marts. Foto: MEGA

Buckingham bekræfter via en talsmand over for The Sun, at prins Charles efterfølgende, den 12. marts, så sin mor ganske kort:

- Hendes Majestæt dronningen er fortsat ved godt helbred, oplyses det, og ydermere tilføjes det: 

- Dronningen så sidst prinsen af Wales kort efter embedsindsættelsen om morgenen den 12. marts og følger de passende råd, når det kommer til hendes velbefindende. 

The Sun fortæller, at prins Charles ifølge medicinske eksperter først kan have smittet fra den 13. marts. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close