Kongelige29. september 2020

Corona spændte ben for royal gæst i "Natholdet"

Anders Breinholt og resten af holdet bag "Natholdet" var millimeter fra at få et kæmpe scoop, da en royal gæst egentlig havde sagt ja til tjansen som medvært
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-09309.jpg
 Foto: Lars Laursen

Lige ved og næsten.

Coronavirussen har ved Gud smidt en kæp i hjulet for mange projekter, og for "Natholdet", der i år kan fejre flotte ti år på skærmen, var det en hel særlig royal gæst, der måtte aflyses da pandemien ramte.

Det afslører vært Anders Breinholt overfor BT.

Fot selvom rigtig mange prominente gæster har elsket at sidde i den eftertragtede medværtsstol, så er det endnu ikke lykkedes at lokke medlemmer af kongehuset ind i TV2-studiet.

- Vi har prøvet at få både prins Joachim og kronprins Frederik med, og det har været pænt nej tak hver gang. Prins Joachim var faktisk så tæt på, som det kunne blive i foråret, men så kom coronaen, fortæller Breinholt til BT.

Og hvordan lokker man så en vaskeægte prins ind i sit tv-program, tænker du måske?

Jo, både Anders Breinholt og Joachims store interesse for motorsport var en stor del af forhandlingen.

Dog kan den erfarne tv-vært, som oprindeligt arbejdede som Falck-redder, før han fik værtsjob på Danmarks Radio i sin tid, sagtens se nogle problematikker ved at have en royal gæst ved sin side i "Natholdet".

https://imgix.seoghoer.dk/_mho6029.jpg
 Foto: Martin Høien

Prinsen så frisk ud, da han mødte op på sin første arbejdsdag som forsvarsattaché. Det var også første gang, han trådte frem foran pressen, efter han blev ramt af en blodprop i hjernen i august (Foto: Martin Høien)

For nok er de søde og rare, men grundet deres kongelige titler, er den 47-årige tv-vært ikke sikker på, de ville kunne "levere" i samme omfang som øvrige "Natholds"-medværter.

Listen over de kendte, der har været medværter i "Natholdet" flest gange tæller Breinholts gode ven og tidligere radio-makker Anders Lund Madsen, komiker og skuespiller Martin Brygmann og satiriker Huxi Bach.

Sponsoreret indhold