Kongelige15. oktober 2018

Christian bliver teenager: Se de helt nye billeder af prinsen

Prins Christian fylder i dag 13 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_christian_2.jpg
 (Foto: Rene Schütze)
Prins Christian bliver teenager i dag, den 15. oktober 2018. Han fylder nemlig 13 år. Han kom til verden på Rigshospitalet på denne dato kl. 01.57 i 2005. Han vejede 3,5 kg og var 51 cm lang.
Prinsens ankomst var noget helt specielt, da prins Christian er nummer to i den danske tronfølge og altså en dag skal være konge af Danmark. Når han bliver konge, bliver han Kong Christian 11. I andledning af fødselsdagen har Kongehuset netop offentliggjort nye billeder af prins Christian. Artiklen fortsætter efter billedet

Et af de billeder, som Kongehuset har offentliggjort i anledning af fødselsdagen, er et privat billede, der er taget af en af prins Christians klassekammerater.

Prinsen går i øjeblikket i 7. klasse på Tranegårdsskolen nord for København.

Artiklen fortsætter efter billedet

Christian blev døbt i Christiansborg Slotskirke den 21. januar 2006, og hans fulde navn er Christian Valdemar Henri John. Blandt fadderne var blandt andet kronprinsesse Victoria af Sverige, kronprins Haakon af Norge og farbror prins Joachim.

Den 27. marts 2007 startede prinsen i børnehave i Dronning Louises Børnehus, og hans første skoledag faldt 12. august 2011 på Tranegårdskolen i Gentofte Kommune. Han går i 7. klasse.

Se flere billeder af fødselaren i galleriet herunder

Prins Christian fylder 13 år

Sponsoreret indhold