Kongelige19. februar 2022

Christian bliver frivillig: Sendes i arbejde

Kostskoleeleven skal gøre glæde i Næstved
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gader og stræder i Næstved vil i dagene fra 14. til 16. marts være fyldt med frivillige unge mennesker fra den hæderkronede kostskole Herlufsholm, der ligger i byen.

Alle 1.g-elever på skolens gymnasium bliver sendt ud som en del af det, der hedder Frivillighedsugen. Blandt de elever, der skal trække i arbejdstøjet, er kronprinsparrets ældste søn, prins Christian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kongelige_7.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Kostskoleeleven Christian skal sandsynligvis løsne slipset, når han bliver sendt på frivilligt arbejde i næste måned. (Foto: Martin Høien)

- Målet er, ud over den sociale dannelse, at eleverne skal opleve glæden ved at gøre noget godt for andre. Jeg håber, at vi med det brede samarbejde med blandt andre Næstved Kommune kan udfordre eleverne, så alle finder deres plads og kan fortsætte som frivillige, når Frivillighedsugen er slut, siger rektor Mikkel Kjellberg.

Præcis hvor prinsen skal gøre gavn, vides endnu ikke, men det kan være steder som kommunens Park og Vej, Center for Sundhed og Ældre, og Røde Kors-butikken.

Den 16-årige prins begyndte på Herlufsholms gymnasium sidste sommer, efter han havde færdiggjort sin niendeklasse på Tranegårdskolen i Hellerup.

Sponsoreret indhold