Kongelige10. juli 2023

Chiara Bourbon åbner op om forholdet til prins Christian

Efter spekulationer om romantiske forbindelser mellem om Chiara Bourbon og prins Christian, tager prinsessen nu bladet fra munden
Det var under det årlige Formel 1-ræs i Monaco, at rygterne om den italienske prinsesse og den danske prins tog fart. 
Det var under det årlige Formel 1-ræs i Monaco, at rygterne om den italienske prinsesse og den danske prins tog fart.
 Foto: Instagram

LÆS OGSÅ: Hvem er prins Christians italienske flirt? Her er alt, vi ved om prinsesse Chiara

Hvorvidt den italienske prinsesse Chiara Bourbon og danske prins Christian er mere end blot venner, synes at være det helt store royale spørgsmål disse dage.

Rygterne har nemlig svirret om den 17-årige prins og den 18-årige prinsesse, siden de for nylig blev spottet sammen i Monaco.

Men i et nyt stort interview med den italienske avis Corriere Della Sera tager prinsessen, ifølge Ekstra Bladet, nu bladet fra munden og sætter ord på relationen til den danske prins.

Her fortæller hun, at hun og prins Christian har kendt hinanden siden de var helt små, da hendes far, Carlo, er fadder til prinsesse Josephine.

- Med Christian er der en god forståelse, et smukt venskab, vi har det meget sjovt sammen. Han er meget 'sporty', han elsker at løbe og spille tennis, men han forstår også at være meget disciplineret. Han og hans familie er meget åbne, fortæller hun.

Maria Carolina de Bourbon des Deux-Siciles, left and Princess Maria Chiara de Bourbon des Deux Siciles pose for photographers upon arrival at the Chopard trophy dinner during the 76th international film festival, Cannes, southern France, Friday, May 19, 2023. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Chiara Borbon er datter af prins Carlo og prinsesse Camilla, som også går under titlerne hertug og hertuginde af Castro
 Foto: Ritzau Scanpix

Om det "smukke venskab" har udviklet sig til noget mere, røber prinsessen intet om.

Imidlertid er det dog ingen hemmelighed, at prins Christian en dag ikke bare skal finde sin bedre halvdel, men potentielt skal finde sig en dronning.

SE og HØR har derfor taget et kig på de prinsesser, der er oplagte for prinsen at nærstudere.

Sponsoreret indhold