Kongelige15. december 2022

Benedikte med rørende kærlighedserklæring: -Prins Nikolai er en enorm støtte

Prinsen er en uundværlig støtte, som ikke er bange for at give en hånd med i kæresten Benedikte Thoustrups virksomhed BénéSoie
Prins Nikolai mødte Benedikte Thoustrup, da de gik sammen på Herlufsholm. 
Prins Nikolai mødte Benedikte Thoustrup, da de gik sammen på Herlufsholm.
 Foto: Privat

Det slog gnister mellem dem, da de begge var elever på Herlufsholm Kostskole. Da de havde færdiggjort gymnasiet, læste de begge en bachelor på Copenhagen Business School, flyttede sammen til Frankrig, hvor de læste et semester, og nu er de begge i gang med en kandidat på Copenhagen Business School.

Benedikte Thoustrup og prins Nikolai følges med andre ord i tykt og tyndt.

I et stort interview med Billed-Bladet roser hun da også sin kongelige kæreste til skyerne for altid at være der for hende – ikke mindst i forhold til hendes virksomhed BénéSoie, som producerer hårbånd, hårklemmer og caps, og som hun stiftede i januar 2021.

- Han er en enorm støtte og har været det, siden jeg startede BénéSoie. Det var ham, der opfordrede mig til at springe ud i det, og han har altid været der for mig. Han er den, jeg går til, hvis jeg er i tvivl om nogle ting i forhold til BénéSoie, siger hun til Billed-Bladet og fortsætter:

- Jeg tror også, han ved og føler, at jeg altid vil støtte ham på samme måde i alle hans projekter. Generelt føler jeg, at vi er gode til at støtte hinanden i alt, vi foretager os.

Faktisk er prinsen så stor en støtte, at han ikke er bange for at gå til hånde i kærestens virksomhed. Om det så er ved at bruge sit eftertragtede modelansigt med en kasket på i markedsføringsøjemed, eller pakke ordrer og påklistre pakkelabels, så giver prinsen ifølge Benedikte altid en hånd med,afslører hun.

- Jeg går til dem (Nikolai og søsteren, red.) hver eneste gang, jeg er i tvivl, og deres mening betyder meget for mig. De hjælper mig med pakning af ordrer, sociale medier, fotooptagelser og valg af farve og design til vores hårklemmer.

Hele familien hjælper til i firmaet, der allerede i sit første leveår genererede et overskud på 100.000 kr. Ikke dårligt for et studiejob.

Benedikte fortæller endvidere, at hun fik idéen til at lave silkehårband under coronanedlukningen. Dengang spottede hun en trend på sociale medier, hvor mange var begyndt at lave krøller ved brug af deres bånd fra slåbrokken.

Den var dog ikke behagelig at sove med og frottéen gav desuden kruset hår. Den entreprenante randrusianer gik derfor i gang med at eksperimentere og fandt undervejs ud af, at silke, som på fransk hedder Sioe, er ideelt til håret.

Siden har Benediktes mormor trofast siddet ved symaskinen for at sy de varmefri krøllebånd. Står det til benedikte, driver hun virksomheden videre, når hun er færdig med at studere.

Hun har store drømme og planer og håber, at virksomheden vokser sig stort med tiden.

Sponsoreret indhold