Kongelige22. august 2022

Bekræftet: Prins William og hertuginde Kates børn skal skifte skole

Prins William og hertuginde Kate skal flytte med deres tre børn, og det betyder et skoleskifte for prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis
Prins William
En ny hverdag venter for prins William og hertuginde Kates tre børn.
 Foto: Aaron Chown/AP/Ritzau Scanpix

Længe har rygterne svirret om, at prins William, 40, og hertuginde Kate, 40, ville flytte med deres tre børn.

Angiveligt ville hertugparret flytte fra deres hjem i Kensington Palace i London til Adelaide Cottage, der ligger nær Windsor, og nu viser det sig, at rygterne holder stik.

Det betyder også, at parrets tre børn, prins George på ni år, prinsesse Charlotte på syv år og prins Louis på fire år, skal begynde på en ny skole. Det skriver Sky News.

De tre royale børn skal ifølge mediet begynde på Lambrook School, der ligger nær Windsor Castle.

Selv om familien nu får base i Adelaide Cottage, kommer de til at beholde Kensington Palace i London og Anmer Hall i Norfolk som deres hjem også.

Over for Sky News bekræfter Lambrook Schools leder, at de tre børn begynder på skolen til september, og en kilde uddyber, hvorfor skiftet sker:

– Kensington Palce kan være lidt af en fiskebowle. De vil gerne give George, Charlotte og Louis lidt mere frihed, end man kan få, når man bor i det centrale London, forklarer en kilde.

Prins George og prinsesse Charlotte har indtil nu gået på Thomas's School i Battersea i det sydlige London, mens lillebror Louis har gået i børnehave i nærheden.

Nu begynder de tre søskende så på en ny skole til september.

Sponsoreret indhold