Kongelige1. februar 2023

Bekræfter: Grevinde Alexandras eks havde en anden

Helle von Wildenrath Løvgreen, som er grevindens presserådgiver bekræfter over for Her & Nu, at Nicolai Peitersen også så en anden kvinde
Udsigterne til at få sine penge tilbage kan nu blive endnu længere for grevinde Alexandra, efter at hendes eksmans Martin Jørgensen har mistet sit job.
2023 starter ubarmhjertigt for den 58-årige eksprinsesse.
 Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

For nylig satte grevinde Alexandra endnu et dramatisk og brat punktum i sin kærlighedshistorie, da hun smed sin kæreste gennem halvandet år Nicolai Peitersen på porten.

- Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerninger, som grevinden lægger kraftigt afstand til, og derfor har reageret prompte, sagde Alex’ presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen forleden til SE og HØR.

Hvad disse kendsgerninger dækker over, har man kun kunnet gisne om. Indtil nu.

For Helle von Wildenrath Løvgreen har imidlertid droppet den kryptiske spindoktorretorik og bekræfter således, at de kendsgerninger, Alexandra blev bekendt med slet og ret var, at Nicolai Peitersens hjerte ikke blot bankede for Alexandra.

- Det er korrekt, at grevinde Alexandra desværre fik bekræftet, at der også var en anden, siger von Wildenrath Løvgreen til Her & Nu.

Det er således anden gang, grevinde Alexandra har droppet en mand, der ikke havde nok i hende.

I 2015 meldte grevinden således ud, at hun og Martin Jørgensen lod sig skille, da de ikke længere delte samme værdier.

- Når man bliver gift så er der mange følelser involveret, og man håber, at det varer for livet, så det er en stor og hård beslutning at tage, men den har jeg truffet nu, lød det fra grevinden.

- Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen. Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision, tilføjede hun.

Senere er det kommet frem, at Martin Jørgensen ikke bare bedrog Alexandra med Eva Harlou, men også svindlede hende økonomisk.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Helle von Wildenrath Løvgreen, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold