Kongelige9. februar 2022

Beach babe Benedikte: Så smuk er Nikolais kæreste

Prinsen og hans udkårne er på vej hjem for at studere videre i København, hvor boligsituationen skal afklares. Først nyder hun dog sydens sol
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De har været kærester, siden de mødtes på Herlufsholm – og har fulgtes ad i tykt og tyndt lige siden.

Og nu vender prins Nikolai og hans udkårne, Benedikte Thoustrup, tilbage til København efter et studieophold i Paris.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/benedikte1.jpg

Prins Nikolais smukke kæreste Benedikte Thoustrup, 22, nyder solens sol, inden hun atter flytter tilbage til Danmark. Foto: Privat

Men inden jævnaldrende Benedikte og Nikolai er klar til deres danske dagligdag, er frøken Thoustrup draget på solferie sammen med familien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/benedikte2.jpg

Benedikte er lige nu på ferie med sin familie efter tiden i Frankrig. Foto: Privat

Turen er tiltrængt efter de mange måneder i Frankrig, hvor Benedikte studerede økonomiske fag som en del af sit 5. semester på CBS, mens Nikolai videreførte sine økonomistudier – ligeledes i CBS-regi.

Er Niko med?

Snart er det så tilbage på skolebænken for prins Nikolai, mens Benedikte skal videreføre sin forretning herhjemme.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nikolai.jpg

Efter at have boet sammen i byernes by rykker turtelduerne nu hjem til København. Og måske flytter de sammen i Benediktes lejlighed. Foto: Privat

Den unge skønhed har eget firma, som sælger særlige silkebånd, der kan skabe krøller i langt hår uden brug af krøllejern.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_hjp8603.jpg

Studietiden i Paris er slut, så nu skal Nikolai, 22, tilbage til København, Copenhagen Business School og mor Alex, 57. Foto: Krestine Havemann

Men først står den altså på palmesus et ukendt sted i verden sammen med den nærmeste familie – og måske prins Nikolai også har valgt at puste ud sammen med Benedikte og svigerfamilien.

Men det melder historien intet om.

Flytter sammen

Når prins Nikolai flytter tilbage til København, bliver det til en ny situation.

For hans lejlighed i det centrale København er sat til salg, hvilket betyder, at han skal se sig om efter et nyt sted at læse sin morgenavis.

Benedikte Thoustrup har også en lejlighed i centrum, så måske de to turtelduer nu for alvor vil gå ombord i en tilværelse med samme adresse.

En anden mulighed er selvfølgelig, at han for en periode flytter ind hos sin mor, der for nylig flyttede ind i sin nye lejlighed kun lille et stenkast fra Amalienborg, hvor prins Felix nu bor i den lejlighed, som Nikolai tidligere har haft.

Sidste mulighed er, at Nikolai bruger fortjenesten på salget af lejligheden til et nyt køb.

Han vil formentlig komme ud af salget med en fortjeneste på mere end en million kroner, hvilket giver ham et godt grundlag for at komme videre på det københavnske ejendomsmarked.

Sponsoreret indhold