Kongelige6. august 2021

Barnebarn afslører: Det var det hårdeste ved prins Philips begravelse

Dronning Elizabeths barnebarn Peter Philips afslører, hvad der var det absolut mest hjerteskærende ved prins Philips begravelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 17. april blev britiske prins Philip begravet, efter han den 9. april sov ind i en alder af 99 år.

Et foto, der gik verden rundt, er af dronning Elizabeth, der sidder helt alene i St. George's Chapel. På grund af coronarestriktioner var der nemlig begrænsning på, hvor mange der måtte deltage til prins Philips begravelsesceremoni.

Nu sætter dronningens ældste barnebarn Peter Philips, som er søn af prinsesse Anne og Mark Phillips, ord på, hvordan det var at sige farvel til sin morfar i skyggen af en pandemi.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/wennphotostwo697969.jpg
 Foto: MEGA

Peter Philips er dronning Elizabeths ældste barnebarn. Foto: MEGA

- Alle så billedet af Hendes Majestæt sidde alene. Det ville have været det samme for enhver anden familie, det hårdeste var ikke at kunne give de personer, som var tæt på den afdøde, et knus, fortæller han til BBC.

Selvom coronarestriktioner kastede lange skygger over prins Philips begravelse, så fortæller Peter Philips, at lockdown også havde en positiv effekt: Hans to døtre, Savannah på 10 og Isla på ni, fik nemlig ekstraordinært meget tid sammen med deres oldemor, dronning Elizabeth.

- De er exceptionelt heldige over at have haft to oldeforældre, som har levet så længe, som de har levet. Det sætter mine børn i hvert fald pris på og de ved, det er noget specielt, lyder det fra ham.

null

Sponsoreret indhold