Kongelige2. maj 2019

Antydede Harry lige, at babyen er født?

Flere mener, at Harry og Meghan er blevet forældre, efter at Harry er kommet med en overraskende udmelding

Britiske royalister holder vejret i spænding i disse dage. Det er nemlig lige opover, at den 37-årige hertuginde og hendes 34-årige prins bliver forældre for første gang.

Der er dog nogen, der mener, at Meghan allerede har født. Årsagen er den noget overraskende udmelding, som prins Harry er kommet med.

Den 34-årige prins har nemlig i sinde at rejse til Holland i næste uge, hvilket ifølge flere er noget pudsigt, hvis ikke Meghan allerede har født.

Det skriver News.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega375593_003.jpg
 Foto: MEGA

Harry rejser til Holland næste uge - og det ville ifølge nogle være for risikabelt, hvis ikke Meghan allerede havde følt. Foto: MEGA

Prins Harry vil rejse til Holland om præcis en uge for at skyde nedtællingen til hans Invictus Games i gang. Og det har altså fået flere til at mene, at han måske allerede er blevet far.

Desuden har der den seneste tid floreret rygter om, at dronning Elizabeth besøgte parrets hjem i påsken – flere mente, at dette også var et tegn på, at Meghan og Harry er blevet forældre.

[node:aller-poll]

Det britiske kongehus har sædvanen tro ikke afsløret Meghans terminsdato, men blot sagt, at der var tale om et forårsbarn. Meghans mor er i England nu, hvilket hvert fald understreger, at fødslen er opover.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega223494_001.jpg
 Foto: MEGA

Meghan fotograferet med sin mor sidste år. Foto: MEGA

Ifølge The Sun er Frimley Park Hospital i Surrey lige nu på stand-by og klar til at tage imod hertuginde Meghan, når hun går i fødsel... hvis hun da ikke allerede har født.

Hospitalet ligger blot 30 minutters kørsel fra parrets hjem i Windsor.

Bryder gammel tradition

I begyndelsen af april kom det frem, at hertuginden bryder en fire årti gammel tradition i forbindelse med fødslen.

Den vordende mor har nemlig fravalgt sig at føde på den fødeafdeling, der ellers har dannet rammen om de royale fødsler i mere end fire årtier.

Avisen har talt med en unavngiven kilde, der forklarer, at hertuginde Meghan ikke ønsker at kopiere hertuginde Kate, der ved alle sine tre fødsler befandt sig på Lindo-fløjen på St Mary’s Hospital.

- Harry og Meghan ved, at der er stor opmærksomhed fra befolkningen, men dette barn er ikke direkte tronarving, og de ønsker, at fødslen skal være så privat som mulig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/alexander_mcqueen_jakke.jpg
 (Foto: MEGA)

37-årige Meghans mave har voksest støt de seneste måneder. Foto: MEGA

- Meghan er nervøs for komplikationer, som for eksempel akut kejsersnit, og hun ønsker ikke at føle sig presset over at skulle se fejlfri ud på hospitalet blot timer efter, sagde kilden i begyndelsen af april til The Sun.

I stedet har parret valgt, at fødslen skal foregå et sted, der er tættere på deres hjem i Windsor.

Og nu er det altså kommet frem, at der er tale om Frimley Park Hospital i Surrey.

- Hun ønsker blot en normal, naturlig fødsel og blive forbundet med sit barn, uden at blive stadset op bare for at få taget billeder, har kilden tidligere fortalt til The Sun.

Kongehuset har endnu intet meldt ud. Så vi må stadig vente spændt på nyt om den lille prins eller prinsesse.

Sponsoreret indhold