Kongelige 9. maj

Alexandra bekræfter: Prins Nikolai blev hjemsendt

Tidligere rektor fastslår, at man ikke holder hånden over det bedre borgerskabs børn
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Prins Nikolai, 22, blev forleden blandet ind i skandalen på Herlufsholm, da den tidligere rektor, Klaus Eusebius Jakobsen, pludselig hev ham ind i manegen for at forsvare sig selv.

Han ville nemlig gerne lægge påstanden om, at man holdt hånden over det bedre borgerskabs børn. Det gjorde han ved at udbasunere, at prins Nikolai under sit ophold på skolen fik en advarsel for at bryde reglerne om alkohol.

– Jeg var overhovedet ikke i tvivl om, at den dreng skulle have en advarsel og det fik han. Og så blev hans far orienteret om det, og det mener jeg er et meget godt eksempel på, at det med at vi holder hånden over særlige grupper, det har intet som helst på sig, sagde han i et interview med TV 2 Øst, hvor han også brød fortroligheden ved at fortælle om prins Joachims reaktion, da han fik beskeden.

Prinsesse Alexandra bekræfter overfor SE og HØR, at Nikolai fik en advarsel.

– Ja, det er rigtigt. Han var hjemsendt nogle dage og begge forældre talte det igennem med ham, siger hun via sin presserådgiver, Hellevon Wildenrath Løvgreen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad Alexandra mener om, at den tidligere rektor udbasunerede Nikolais episode, melder historien intet om, og kongehuset har heller ikke kommenteret den indiskrete tidligere chef for snobbeskolen.

Læs meget mere om sagen i den trykte udgave af SE og HØR, der er på gaden onsdag.

Sponsoreret indhold