Kongelige22. februar 2024

Afviser romancerygter: Er ikke kærester med prinsesse Elisabeth

Et familiemedlem til britiske Nicholas Odd, som blev rygtet til at date prinsesse Elisabeth, afkræfter nu datingrygterne
Ifølge belgiske medier skulle prinsesse Elisabeth af Belgien have fundet sammen med Nicholas Dodd, som hun har mødt på Oxford Universitet. Men nu afkræfter Nicholas' familie romancerygterne.
Ifølge belgiske medier skulle prinsesse Elisabeth af Belgien have fundet sammen med Nicholas Dodd, som hun har mødt på Oxford Universitet. Men nu afkræfter Nicholas' familie romancerygterne.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Ups Frede: 100-årige Martha modtog ikke kong Frederiks første lykønskning alligevel

22-årige prinsesse Elisabeth står til at overtage tronen i Belgien, når dronning Mathilde og kong Philippe takker af.

Derfor er der også ekstrem meget opmærksomhed på hver enkelt skridt som Elisabeth tager.

De sidste år har hun studeret på Oxford Universitet, og her skulle hun ifølge flere belgiske medier have fået et godt øje til en medstuderende.

Het Laaste Niews har blandt andet skrevet om den søde musik, som angiveligt er opstået mellem prinsesse Elisabeth og den engelske fyr fra Rochdale Nicholas Dodd.

Nicholas og prinsesse Elisabeth mødte allerede hinanden på første skoledag, og efter de kom i samme studiegruppe, skulle de ikke have været til at skille fra hinanden.

Men udviklingen fra venskab til romance, som de belgiske medier påstår er en realitet, bliver nu afkræftet af et familiemedlem til Nicholas Dodd.

Det skriver Manchester Evening News, som har jagtet familien fra Rochdale for et svar.

- Nej det er ikke sandt. De går bare på samme skole og studerer sammen. Jeg kan ikke sige mere end det, skulle familiemedlemmet have sagt til avisen.

Det belgiske kongehus har heller ikke udtalt sig om romancerygterne, men hvis de har samme politik som kongehuset herhjemme, skal de belgiske medier heller ikke forvente at få en kommentar.

Sponsoreret indhold