Kongelige4. april 2024

Afsløret af SE og HØR-journalist: Det svenske kronprinsesse-par var også på hemmelig ferie

Det er ikke kun den danske kongefamilie, der trænger til timeouts
Mens kong Frederik og dronning Mary nød påskerferien i Verbier med deres fire børn, tog det svenske kronprinsessepar til Mallorca.
Mens kong Frederik og dronning Mary nød påskerferien i Verbier med deres fire børn, tog det svenske kronprinsessepar til Mallorca.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: KUN I SE OG HØR: Kom på ferie med kong Frederik og dronning Mary

I denne uges SE og HØR, som er på gaden i dag, kan du eksklusivt se, hvor kong Frederik, dronning Mary og deres fire børn har været afsted i påskeferien.

Og det er ikke kun den danske kongefamilie, som trak stikket i påsken og tog på udlandsferie.

Således kan norsk SE og HØR afsløre, at Sveriges kronprinsesse Victoria, prins Daniel og deres to børn var på hemmelig påskeferie – og her lød destinationen på Mallorca.

Ferien var privat og altså ikke meldt ud af det svenske kongehus, men tilfældet ville, at en norsk SE og HØR-journalist også nød sin ferie på Mallorca og dermed spottede de royale feriegæster.

Den svenske kronprinsessefamilie nyder en forlænget påskeferie, og tirsdag aften indtog de en middag på den mondæne restaurant Mar de Nudos, der ligger ved vandkanten i Palma.

Ifølge journalisten, der altså selv var på ferie på den spanske ø, nød kronprinsesse Victoria, manden Daniel og børnene Estelle og Oscar lækker japansk mad.

– Det var et stort selskab. Kronprinsessen kom med hele familien, og det, som så ud til at være to vennepar – og tre livvagter diskret ved nabobordet. Stemningen var upåklagelig, beretter den norske SE og HØR-journalist.

Sponsoreret indhold