Kongelige22. oktober 2021

Aflyste tur til Nordirland: Dronning Elizabeth overnattede på hospitalet

For et par dage siden aflyste den britiske monark en planlagt tur til Nordirland - nu viser det sig, at hun i al hemmelighed var taget på hospitalet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere på ugen meddelte Buckingham Palace, at dronning Elizabeth, 95, "modvilligt havde accepteret lægens råd om at hvile sig de kommende få dage".

Derfor blev en planlagt tur til Nordirland aflyst, og nu viser det sig, at den modne monark ikke bare slog benene op for at slappe af hjemme på Buckingham Palace.

I går aftes meddelte det britiske hof, at dronning Elizabeth var indlagt på hospitalet mellem onsdag og torsdag.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega798162_003.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

- Efter lægens råd om at hvile i et par dage, tog dronningen på hospitalet onsdag eftermiddag for nogle indledende undersøgelser, returnerede til Windsor Castle ved frokosttid i dag og forbliver i godt humør, lyder det i en udtalelse udsendt torsdag aften.

Dronningen overnattede på privathospitalet King Edward VII’s Hospital i London. Hendes ophold var ikke kendt i offentligheden, før The Sun breakede nyheden, og hoffet derefter bekræftede hospitalsturen.

Det er otte år siden, dronning Elizabeth sidst var indlagt på hospitalet. Tilbage i 2013 blev hun behandlet for en slem tarminfektion.

Sponsoreret indhold