Kongelige3. april 2024

Årets Royal Run-medalje er klar: Der er tilføjet et lille minde

Nærmest alt synes efterhånden at være på plads til kong Frederiks årlige løbsarrangement
Royal Run afholdes i år 20. maj.
Royal Run afholdes i år 20. maj.
 Foto: Lars Møller

For tre uger siden kom der styr på løbetøjet til Royal Run 2024, og i slutningen af marts kom alle starttiderne for de fem løbsbyer.

Derfor er det meget passende, at der onsdag også er kommet styr på, hvad der skal ske, når først løberne er kommet i mål 2. pinsedag.

Året medalje er netop blevet afsløret, hvilket kan ses på Royal Runs Instagram-profil.

Et billede af det lille runde bevis på, at man har gennemført en af de tre distancer på en mil, fem kilometer eller ti kilometer, er nemlig offentliggjort.

- Medaljen er designet med en matteret plade af genanvendt akryl, hvor den flotte, blå kongekrone står ud og pryder i midten.

- På bagsiden er tilføjet endnu et lille minde, der giver en highfive til alle, der har gennemført og opnået en personlig sejr, står der i billedteksten.

Til Billed Bladet oplyser Royal Run, at den lille besked på bagsiden af medaljen lyder ”Sammen kan vi mere, end vi tror”.

Billetterne er revet væk til årets løb, der ellers satte 7500 ekstra billetter til salg i januar for at matche den store efterspørgsel.

I år skal de 95.000 deltagere løbe i Fredericia, Brønderslev, Aarhus, Kalundborg og København/Frederiksberg.

Kong Frederik sætter gang i løbet i Fredericia, men vil også deltage både i Aarhus og i København/Frederiksberg.

Dronning Mary deltager i løbet i Kalundborg, mens kronprins Christian får første gang for sin egen løbeby, når han skal løbe uden mor og far i Brønderslev.

Sponsoreret indhold