Kendte22. marts 2022

Zoë Saldaña har set 20 minutter af den nye "Avatar": - Jeg var rørt til tårer

Skuespillerinden var yderst begejstret for åbningen af den kommende ”Avatar”-efterfølger, som hun fik et smugkig på sidste år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mon ikke der er et par ”Avatar”-fans, der glæder sig til december, hvor vi endelig får en efterfølger til den storslåede science fiction-film instrueret af James Cameron.

Og mon ikke også forventningen kun har fået et nøk op, efter de har hørt ordene fra den 43-årige Zoë Saldaña, der endnu en gang har rollen som Neytiri.

Hun siger nemlig til mediet Screenrant:

- Jeg kan få en klump i halsen af bare at tale om det, fordi jeg havde muligheden for at se de første 20 minutter af den anden film i slutningen af sidste år. Og jeg var målløs, og jeg var rørt til tårer.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega540709_036.jpg
 Foto: MEGA

43-årige Zoë Saldaña vender tilbage i rollen som den indfødte Neytiri, når "Avatar 2" kommer i biografen den 14. december. (Foto: MEGA)

Instruktør let til tårer

Det er efterhånden 13 år siden, at vi fik den første ”Avatar”-film om planeten Pandora og de blå væsner, der bor på den.

Og faktisk kan vi nok godt forvente, at det ikke blot har været Saldaña, der har haft en ekstra følsom lige den dag i slutningen af sidste år.

For filmens instruktør, James Cameron, har det åbenbart også været en tårevædet affære.

- Der er mange, der ikke ved om Jim (Camerons kælenavn red.) at han er meget grådlabil. Han har virkelig et hjerte af guld, og han er så fokuseret, men med et meget skrøbeligt hjerte, som han skal beskytte meget. Jeg tror, at han har en ventil i sine film, og han bruger dem til at fortælle de her meget overbevisende historier, fortæller Zoe.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/megaemcdavatfe018_819608.jpg
 Foto: MEGA

Historien om Jake Sully og hans møde med Na'vierne fortsætter til december i "Avatar 2". (Foto: MEGA)

Den store vandudfordring

Ligesom med mange andre projekter har produktionen af ”Avatar 2” været ramt af flere udskydelser over de seneste år. Men det har ikke alt sammen været på grund af corona, kan den populære ”Guardians of the Galaxy”-stjerne afsløre.

James Cameron har nemlig brugt tid på også at få en helt ny teknologi til at spille på optagelserne af ”Avatar”-efterfølgeren. Han har nemlig brugt energi på at forfine en teknik, som gør, at han kan filme sekvenser, der involverer vand med en særlig motion capture teknologi.

Hidtil - og under indspilningerne til "Avatar" i 2009 - har han afstået fra at bruge VFX-teknologi, når han har skulle portrættere det, som er allersværest at indfange med effekter - nemlig vand.

- Det er utroligt kraftfuldt og meget overbevisende, siger Zoë Saldaña.

Sponsoreret indhold