Kendte12. juli 2023

Zayn Malik bryder tavsheden efter vold mod sin tidligere svigermor: – Jeg håndterede det på den bedst mulige måde

Den tidligere One Direction-sanger fortæller i sjældent interview, hvordan han oplevede den ophedede diskussion med sin tidligere svigermor
Zayn Malik og Gigi Hadid danner ikke længere par.
Zayn Malik og Gigi Hadid danner ikke længere par.
 Foto: Xpx/AP/Ritzau Scanpix

Det fløj afsted med anklager mod den tidligere One Direction-sanger Zayn Malik, da han røg i karambolage med sin nu tidligere svigermor Yolanda Hadid.

Sangeren røg i flæsket på Yolanda Hadid tilbage i september 2021, da han på daværende tidspunkt dannede par med Gigi Hadid.

Sammen har parret datteren Khai.

Nu fortæller han selv, hvordan han oplevede episoden.

Zayn Malik skulle have kaldt Yolanda Hadid for "fucking hollandsk luder" og beordret hende til at "holde sig langt væk fra min fucking datter".

Efter de ophedede ord, skulle han have skubbet Yolanda Hadid ind i en kommode.

I podcasten "Call Her Daddy" går Zayn Malik ikke i detaljer med episoden, men sangeren fortæller, hvordan han opfattede sin egen opførsel.

Det er første gang i seks år, at sangeren lader sig interviewe.

– Jeg mener, jeg håndterede situationen på den bedst mulige måde, og det er alt, jeg behøver at sige. Der var en del negativitet, siger han.

– Der er familieproblemer, som jeg gerne vil lade blive i familien.

Det var efter alt at dømme et billede af Khai, der fik Zayn Malik op i det røde felt. Venner afslører ifølge flere medier, at Zayn Malik – der altid har skjult sin datters ansigt på de sociale medier – blev rasende, da Yolanda Hadid delte et billede af Khais ansigt til sine millioner af følgere.

Her kunne hendes mange følgere altså se lille Khais ansigt blive reflekteret i et spejl.

Da Yolanda opdagede brøleren, skyndte hun sig straks at slette billedet og dele et nyt. Men skaden var altså sket.

Zayn Malik blev efter episoden idømt en bøde. Derudover fik han 90 dages betinget fængsel for hvert af de fire forhold, han var anklaget i – alt i alt 360 dage. Desuden har han skullet gennemgå et kursus for vredeshåndtering og et kursus om vold i hjemmet.

Sponsoreret indhold