Kendte5. august 2020

Zara Larsson har fået ny kæreste

Den 22-årige svenske sanger Zara Larsson fortæller, at hun har fået en ny kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zara-larsson21082017.jpg
 Foto: All Over Press

Midt i en ellers uheldig situation, fortæller den 22-årige svenske sangeringe Zara Larsson, at hun har fundet kærligheden.

Hun var ellers i stiv modvind, efter et samarbejde med den kinesiske techgigant Huawei, hvor hun blev beskyldt for reklamere for den kinesiske regering.

Til det har hun selv sagt:

- Det er ikke den smarteste aftale, jeg har lavet. Jeg står for menneskerettigheder, og jeg har afsluttet samarbejdet, siger hun til TV4.

kendt hinanden længe

Til den norske avis VG fortæller popstjernen, at hun har kendt sin nye kæreste længe.

- Det er ganske nyt, og jeg er virkeliog forelsket. Vi har kendt hinanden længe. Jeg har altid været meget offentlig, når det kommer til mine forhold, men nu føler jeg ikke længere den samme træng til at bevise kærligheden til hele verden. Vi er meget glade, siger hun til avisen.

Zara Larsson seneste kæreste var modellen Brian Whittaker, som hun brød med forrige år. Det forhold er en af grundene til, at kortene bliver holdt tættere til kroppen nu.

Det bunder dog ikke i, at hun vil gemme den særlige mand fra resten af verden, men at parret gerne vil holde forholdet for dem selv lidt endnu, lyder det fra stjernen.

Sponsoreret indhold